Charles en Camilla overspoeld met negatieve reacties op hun kerstkaart

#JusticeForDiana2020

charles en camilla
Daniel KaliszGetty Images

Door de komst van seizoen vier van The Crown én de documentaire Diana: In Her Own Words op Netflix, is een hele nieuwe generatie wakkergeschud voor de vreselijke misstanden die er in de jaren 80 en 90 plaatsvonden in het Britse koningshuis. Iedereen is weer bezig met de ellende die de piepjonge Princess Diana moest verduren, terwijl Prince Charles ondertussen stiekem alleen maar ogen had voor Camilla Parker-Bowles.

Justice for Diana

In de serie en de docu zien we hoe de jonge Diana de perfecte kandidaat is om met Charles te trouwen en de toekomstige koningin van het Verenigd Koninkrijk te worden. Ondertussen moet Diana aan ontzettend veel regels en hoge verwachtigen voldoen, is Charles altijd afwezig en ontwikkelt Diana een eetstoornis. Gen-Z'ers en millennials die niet volledig op de hoogte waren van dit verhaal, stormen nu de barricades op; we willen Justice For Diana. En dat doen we natuurlijk in zoals onze generaties dat gewend zijn: via boze comments en passief-agressieve TikToks. Het is begrijpelijk dat het koningshuis niet blij is met The Crown.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Clarence House Instagram

Recent sloot het officiële Instagram-account van Charles en Camilla (@clarencehouse) al tijdelijk de comments, omdat alle foto's werden overspoeld met reacties over Diana. Dat weerhield ze er gisteren echter niet van om hun jaarlijkse kerstkaart op social media te plaatsen – maar ook deze foto werd overspoeld met comments over Diana. Inmiddels worden de comments hevig gemonitord en zijn er bijna enkel positieve comments te lezen over hoe gelukkig het stel eruitziet. Weer een mooi staaltje schone schijn, zoals we van het koningshuis gewend zijn.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs