Wie is de verloofde van Ariana Grande, Dalton Gomez?

Alles over de 25-jarige makelaar die Ariana Grande heeft weten te strikken

Ariana Grande heeft nieuws in the love department. Ze is verloofd! Ze liet afgelopen zondag op Instagram weten dat ze gaat trouwen met Dalton Gomez. De vraag van velen: wie is Dalton Gomez precies? Dat zochten we voor je uit.

Ariana Grande en Dalton Gomez

Een halfjaar geleden gingen Ariana Grande en Dalton Gomez Instagram official. De zangeres deelde toen voor het eerst foto's van haar nieuwe liefde met de rest van de wereld. Hoewel de twee nooit onthuld hebben hoelang ze al samen zijn, werden ze voor het eerst samen gezien in februari dit jaar.

Ariana Grande en Dalton Gomez relatie

Dalton was eerder al te zien in de nieuwe video van Ariana en Lady Gaga. Daarvoor verscheen hij samen met Ariana in de videoclip van Stuck With U, dat de zangeres samen met Justin Bieber uitbracht. De Amerikaanse nieuwssite People meldt dat Ariana en Dalton begin dit jaar begonnen te daten. Bronnen laten weten dat Ariana hun relatie zoveel mogelijk uit de media wil houden. Dit zou te maken hebben met haar publieke break-up met ex-verloofde Pete Davidson.

Wie is Dalton Gomez?

Dalton Gomez is 25 jaar oud en werkt als makelaar voor rijke mensen in Los Angeles. Hij is opgegroeid in Californië en zit nu vijf jaar in de real estate business. Hij verkoopt huizen die miljoenen dollars waard zijn. Ariana Grande is niet de eerste celebrity met wie hij contact heeft. In 2017 plaatste Dalton een Instagram Story met een groep mensen, onder wie Miley Cyrus. Nog een fun fact over de 25-jarige: hij groeide op als danser.

Ariana Grande verloofd

Ariana Grande maakt haar verloving met Dalton Gomez bekend via een reeks zeldzame foto's op Instagram. De 27-jarige laat meteen haar verlovingsring zien, met een gigantische diamant en een parel die ernaast geplaatst is. "Voor altijd en nog wat langer," schrijft de zangeres als caption.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs