Kylie Jenner werd voor een winkel met bontkleding belaagd door dierenactivisten

De jongste telg van de KarJenner-clan wordt behoorlijk op het matje geroepen

2020 vanity fair oscar party hosted by radhika jones   arrivals
Frazer HarrisonGetty Images

Kylie Jenner hasn't made friends this weekend... De jongste telg van de KarJenner-clan heeft het (letterlijk) bont gemaakt. Ze werd tijdens het shoppen in een winkel die echte bontkleding verkoopt betrapt door een aantal dierenactivisten. En aangezien echt bont inmiddels zo passé is, kreeg de 23-jarige het flink te verduren.

Rijkste celebrity

Kylie werd vorige week met haar inkomen van 590 miljoen dollar door Forbes tot rijkste celebrity uitgeroepen - fun fact: dat is 420 miljoen dollar meer dan zwager Kanye West, die dit jaar op een tweede plek is geëindigd, en weet soms van gekkigheid niet meer wat ze met haar geld moet doen. Niet alleen staat de ene luxueuze auto na de andere op de oprit van haar gigantische villa, krijgt haar tweejarige dochter Stormi waarschijnlijk meer zakgeld dan de gemiddelde tiener en trakteert ze haar bff's regelmatig op extravagante tripjes naar luxe oorden.

TikTokkers beoordelen hun ervaringen met celebrities en die zijn niet fraai >

Dierenactivisten

Good for her natuurlijk, maar dat ze haar zuurverdiende centen nu ook lijkt uit te geven aan kledingstukken van bont, is iets waar de dierenactivisten in Los Angeles het niet mee eens zijn. Toen de realityster gisteren uit de desbetreffende zaak kwam wandelen, werd ze daar niet alleen verrast door de paparazzi, maar ook een groep activisten die Kylie wilden aanspreken op haar koopgedrag. Van "je bent een monster" tot aan "Kylie, schaam je" zijn de teksten die zaterdagavond naar haar geroepen werden, zo meldt TMZ. Daar werd het echter niet bij gelaten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bont dragen

Nadat de KarJenner-telg verschillende leuzen naar zich toe geworpen kreeg, zorgden de dierenactivisten ervoor dat ze niet genegeerd werden. Zo blokkeerden ze Kylie's auto, waardoor er wel geluisterd móest worden. Toch is het maar de vraag of Kylie, waarvan overigens niet duidelijk is of ze ook daadwerkelijk kleding met bont heeft gekocht, zich er iets van aantrekt. Ze wordt namelijk regelmatig gespot met kleding waar echt bont aan te pas is gekomen. Ook big sis Kim Kardashian maakte deze fout regelmatig. Zij besloot echter om twee jaar geleden haar liefde voor bont vaarwel te zeggen. Zal Kylie ook nu in de voetsporen van haar zus treden? One can only hope...

Bont dragen vinden we bij Glamour not done. Collega Lara zette daarom de mooiste faux fur coats voor je op een rijtje.

De leukste winterjassen die je deze winter warm houden in stijl >

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs