Foto: Famke Louise en Love Island-winnaar Denzel zijn zoenend gespot

Ze waren op Tweede Kerstdag ook al op dubbeldate

Glamour’s Elke is dol op realityprogramma's à la Temptation Island (VIPS), Ex on the Beach: Double Dutch en Love Island en ze komt ervoor uit. Niks geen guilty pleasure. Alleen maar pleasure. Ze praat je iedere week bij over de laatste juice, drama en hilariteit.

Love Island-kijkers zagen in het eerste seizoen van de Nederlandse versie hoe Denzel en Aleksandra er met de winst vandoor gingen. De twee hadden al snel een relatie en bleven ook na het programma bij elkaar. Eerder dit jaar werd echt bekend dat ze niet langer samen zijn. Het ziet ernaar uit dat Denzel een nieuwe vlam heeft: hij bracht zijn kerst door met niemand minder dan Famke Louise. De twee zijn inmiddels ook zoenend gespot.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Famke Louise en Denzel van Love Island

Opmerkzame fans konden op Instagram zien dat Famke Louise en Denzel Tweede Kerstdag samen vierden. Ze delen allebei foto's van dezelfde versierde ruimte, mét een opblaasbare jacuzzi midden in de kamer. Ook poseert Denzel op zijn Instagram Stories met Famkes hondje. Ze vieren kerst niet met z'n tweeën: vlogger Vonneke Bonneke en haar vriend zijn ook present.

Famke Louise en Denzel relatie

De vraag van velen: betekent dit dat Famke Louise en Denzel aan het daten zijn? Een aanwijzing dat dit wel het geval is, is te vinden op de Instagram van Vonneke Bonneke. De influencer vertelde eerder in haar Stories "op dubbeldate" te zijn. Dat Famke en Denzel tijdens kerst op date waren, is dus duidelijk. Of het hun eerste date was, óf ze al vaker uit zijn geweest, is niet duidelijk.

Famke Louise en Denzel foto

Er is inmiddels ook fotobewijs opgedoken van Famke en Denzel. Edwin Smulders, fotograaf voor het Nederlandse roddelblad Story, heeft de twee zoenend vastgelegd op camera. De foto van Famke Louise en Denzel is hier te vinden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs