Emma Roberts en Garrett Hedlund verwelkomen zoon

En dit is de naam van de kleine spruit

Emma Roberts en haar vriend Garrett Hedlund hebben afgelopen weekend hun eerste kind verwelkomd. De actrice is bevallen van een jongetje, dat naar verluidt luistert naar de naam Rhodes. Moeder en zoon maken het goed, dat laat TMZ weten op basis van bronnen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emma Roberts relatie

Emma en Garrett werden in het voorjaar 2019 voor het eerst aan elkaar gelinkt, kort nadat de actrice een punt zette aan de jarenlange knipperlichtrelatie met Evan Peters. In juli dit jaar schreef Us Weekly al dat Emma en Garrett klaar waren voor 'de volgende stap' in hun relatie. Ook al was hun zwangerschap volgens de insider niet gepland, was het koppel wél heel blij met het nieuws.

"Ze zijn verrast, in shock en gelukkig, allemaal op hetzelfde moment," zou de bron gezegd hebben. "En dat zijn hun families ook." Emma’s moeder, Kelly Cunningham, zou dit nieuws destijds per ongeluk hebben bevestigd. Haar moeder zag de berichten in de media over zwangerschapsgeruchten aan, voor een bevestiging van haar dochter en begon fans te bedanken voor hun felicitaties.

Emma Roberts zwanger

"Ik zat in het vliegtuig toen ik allemaal Google-alerts over mezelf kreeg," vertelde ze in een interview met Jimmy Kimmel. "Het was een ramp, want ik kon mijn moeder niet bereiken. Toen ik haar eindelijk te pakken kreeg, moesten we toch wel lachen om de situatie, kibbelden we wat af en blokkeerde ik haar op een gegeven moment."

"Moeders en Instagram: een slechte combinatie, maar het is wel een goed verhaal om later aan mijn kind te vertellen." Eind augustus maakte de 29-jarige het babynieuws zelf wereldkundig. "Mijn twee favoriete mannen en ik," schreef ze destijds bij een Instagramfoto van haar en de 36-jarige acteur.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs