Jessie J heeft Ménière-syndroom: "Ik werd plotseling doof in een oor en kon niet meer recht lopen"

Ze benadrukt dat de Amerikaanse media het niet (helemaal) bij het rechte eind hadden

Verschillende media meldden dat Jessie J afgelopen kerstavond in het ziekenhuis is opgenomen omdat ze plotseling "helemaal doof" was in één oor en moeite had met lopen. De zangeres laat op Instagram weten dat de media het niet helemaal bij het rechte eind hebben en geeft duidelijkheid: ze is gediagnostiseerd met het Ménière-syndroom.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jessie J Ménière-syndroom

Jessie J deelt een video op Instagram waarin ze uitlegt wat er gebeurd is. Ze vertelt dat ze de dag voor kerstavond wakker werd met klachten. "Het voelde alsof ik compleet doof was in mijn rechteroor," vertelt ze. "Ik kon niet in een rechte lijn lopen." Toen ze vervolgens naar het ziekenhuis ging, werd al snel vastgesteld dat ze het Ménière-syndroom heeft.

De ziekte van Ménière

Volgens Thuisarts.nl is de oorzaak van de ziekte van Ménière onbekend. De gevolgen zijn: "aanvallen van draaiduizeligheid met gehoorverlies en oorsuizen of een vol gevoel in het oor." Het gehoorverlies en oorsuizen zijn in eerste instantie tijdelijk, maar kunnen op den duur blijvend zijn.

Jessie J ziek

Jessie J benadrukt dat het allemaal meevalt en dat de enige reden dat ze dit vertelt is dat de media valse berichten verspreiden. "Het gaat goed met me," laat ze weten. "Het kon veel erger zijn. Het is nu eenmaal wat het is." De zangeres vertelt dat ze een bezoekje heeft gebracht aan het ziekenhuis, maar dat ze niet opgenomen is - in tegenstelling tot wat verschillende media beweren. "Ze hebben me de juiste medicijnen gegeven en ik voel me vandaag veel beter."

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs