Alles over Regé-Jean Page, de acteur die Simon Basset in Bridgerton speelt

Voor iedereen die obsessed is met 'the Duke' in Bridgerton

Als je net als ik de afgelopen dagen bezig bent geweest met het bingen van de gloednieuwe Netflix-serie Bridgerton, dan ben je vast ook obsessed met hoofdrolspeler Simon Basset a.k.a. the Duke, a.k.a. de hotte guy van de serie. Na acht afleveringen van Bridgerton hebben we nog lang niet genoeg van hem gezien. Tijd om meer te weten te komen over Regé-Jean Page, die de rol van Simon vervult.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Simon in Bridgerton

De 30-jarige acteur speelt de rol van the Duke of Hastings en valt in de serie voor hoofdrolspeelster Daphne Bridgerton. De oudste dochter van de Bridgertons valt natuurlijk ook als een blok voor Simon. In de tussentijd wijst ze ook nog eens een prins af voor deze man – dat zegt eigenlijk wel genoeg, toch? Aangezien de vonken tussen Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page van het scherm afspatten, vraagt iedereen zich nu af of de beste man al bezet is of nog niet. Helaas houdt de acteur zijn privéleven graag privé en is er op zijn Instagram geen spoor te bekennen van een eventuele liefde.

Twitteraars bekritiseren seksscène in Bridgerton waarin consent ver te zoeken is >

Regé-Jean Page

Regé-Jean is in 1990 geboren in Zimbabwe. Zijn moeder was een Zimbabwaanse verpleegkundige en zijn vader een Engelse predikant. Op zijn veertiende verhuisde Regé-Jean met zijn familie naar Londen. Zijn gemengde afkomst heeft een grote impact gehad op zijn leven, zo vertelt hij aan Interview Magazine. "In Amerika voel je nog steeds de echo's van slavernij en in Zimbabwe voel je nog steeds de echo's van de Britse koloniale heerschappij," aldus de acteur. "Het is heel moeilijk om als jonge, biracial man je identiteit te vinden in zo'n omgeving. Ik leerde vanaf mijn vierde levensjaar dat ik een wandelend politiek statement was. Alleen door rond te lopen met mijn gezicht, zei ik: 'Mijn ouders hebben iets behoorlijk revolutionairs gedaan dat sommigen van jullie boos maakt.'"

Regé-Jean Page acteur

Regé-Jean Page zat eerst in een Punkband (ja, echt!) en startte daarna zijn acteercarrière. Hij studeerde aan de acteursschool Drama Centre London, waar een aantal bekende namen vandaan komt. Denk aan Emilia Clarke, Pierce Brosnan en Tom Hardy. Regé-Jean speelde de afgelopen jaren in enkele series, zoals Roots en For the People. Bij die laatste serie werkte hij al samen met dezelfde maker van Bridgerton én van Grey's Anatomy, Shonda Rhimes.

Meer weten van de 30-jarige acteur? Kijk vooral even op zijn Instagram-pagina.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs