Beyoncé geeft vrienden en familie ‘fuck 2020-ketting’ cadeau

Ook Beyoncé kan niet wachten tot dit jaar voorbij is

Nog één dag tot de jaarwisseling waar iedereen vol smart op wacht en ook voor Beyoncé kan 2020 niet snel genoeg voorbij zijn. De zangeres gaf haar inner circle daarom een gedenkwaardig cadeau én de perfecte ode aan dit jaar, als je het ons vraagt; een ketting waar fuck 2020 op prijkt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé ketting

Om haar vrienden en familie te laten weten dat ze er voor hen is in deze ongelooflijk moeilijke tijd, liet de zangeres custom made kettingen maken. Beyoncé’s moeder, Tina Lawson, en nichtje, Angie Beyince, delen het sieraad op Instagram. Te zien is een gouden, met diamantjes bezette 2020-hanger. Het jaartal is echter zó gevormd dat het lijkt op een hand die een middelvinger opsteekt.

“Toen ik het cadeau openmaakte, kreeg ik tranen in mijn ogen. Dit cadeau is hilarisch en sentimenteel tegelijk,” leest het bijschrift van Angie. “2020 had veel ups en downs, maar doorgaans was het een heel raar en vooral zwaar jaar. Hopelijk wordt 2021 beter voor de wereld.”

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé 2020

Hoewel ze dit jaar niet het podium bestormde op grote festivals en geen wereldtournee heeft gedaan, zit Beyoncé allesbehalve stil. Zo bracht ze deze zomer haar visuele album Black is King uit dat vol lof werd ontvangen, evenals de nieuwe Ivy Park x Adidas-collectie dit najaar. Toch vindt ze het ook fijn om wat gas terug te nemen, vertelde ze eerder in een interview met Vogue US. “Ik kwam op mijn vijftiende in deze industrie en ik heb veel tijd besteed aan het opbouwen van mijn nalatenschap. Ik koester deze tijd met mijn gezin en mijn nieuwe doel is om het wat rustiger aan te doen en stressvolle dingen uit mijn leven te bannen. Mijn eigen geluk gaat nu voor.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs