Zoë Kravitz vraagt na 19 maanden huwelijk de scheiding aan

First comes marriage than comes... a divorce!

2019 hulu upfront
Slaven VlasicGetty Images

Na een zwaar teleurstellend 2020, kan 2021 alleen maar beter worden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, laten we maar zeggen. Dat geldt ook voor actrice Zoë Kravitz. Zij heeft het afgelopen jaar afgesloten met een bittere pil.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Scheiding

Het sprookje is voorbij: na 19 maanden is het huwelijk tussen de Big Little Lies-actrice en Karl Glusman helaas alweer over en uit. Dit bevestigt een woordvoerder van de actrice aan People. De reden achter de breuk is niet bekend. Wel laat People weten dat Zoë de scheiding heeft aangevraagd.

Nadat Karl in hun huis in de woonkamer op zijn knieën ging - het plan was eigenlijk om Zoë in Parijs ten huwelijk te vragen - maakte de 32-jarige dochter van voormalig showbizzkoppel Lenny Kravitz en Lisa Bonet in 2018 bekend verloofd te zijn. "Hij deed het geweldig. Ik vond het geweldig dat het uiteindelijk niet in Parijs was, maar gewoon thuis, terwijl we in ons joggingpak zaten," vertelde ze aan een een reporter van Rolling Stone Magazine, die tijdens het interview een prachtige verlovingsring aan haar vinger spotte.

Cardi B onthult wat de echte reden is van scheiding met Offset >

Ode op Instagram

Zoë en Karl stapten in juni 2019 in het huwelijksbootje in Parijs, waar Zoë in een prachtige Alexander Wang-creatie bij het altaar verscheen. Het leek het begin van een lang leven samen te zijn. Zo vierden ze een aantal maanden geleden nog hun one year anniversary, waarbij de toen nog tortelduifjes elkaar openlijk de hemel in prezen.

"Dit is niet het jaar wat we ons hadden voorgesteld. Maar als we hier doorheen komen, dan kunnen we alles aan. Ik hou het allermeest van jou," luidde een deel van Karl's tribute voor Zoë op Instagram. Een paar maanden later hing er echter een grote donkere wolk boven hun huwelijk die helaas niet meer wegging. Hoewel de actrice er nog niks over heeft losgelaten, schrijft ze tijdens de jaarwisseling wel het volgende: "Bye 2020, you f*ckin' weirdo." Nuff said, lijkt ons zo.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs