Kijk maar: Kylie Jenners dochter Stormi (2) kan beter snowboarden dan jij

Sliding into 2021 like...

Vlak voor het nieuwe jaar streken Kris, Kylie en Kendall Jenner neer in Aspen, Colorado voor hun jaarlijkse ski-trip en om het nieuwe jaar in te luiden. “What a way to start the year,” schrijft Kylie bij een fotoreeks op Instagram. De 23-jarige laat haar 207 miljoen volgers meegenieten van alle winterse looks en de sneeuwpret. Ook Stormi Webster, de tweejarige dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott vergezelde het drietal op deze girls trip en daar doet haar moeder, uiteraard, uitgebreid verslag van op Instagram.

Kylie Jenner wintersport

Kendall en Kylie snowboarden al vanaf jonge leeftijd, het komt dus niet als een verrassing dat Kylie ook wil dat haar mini-me leert hoe ze de piste op moet. Ondanks Stormi pas twee jaar oud is, is ze hard op weg om een wintersportprofessional te worden. Zo blijkt uit een video die Kylie van de spruit deelde.

Op de video zien we Stormi in een zachtroze ski-outfit, inclusief neon helm en bijpassende skibril, op een snowboard moeiteloos van een berg (nou vooruit een bunny slope) afglijden. “Zet ‘m op, lieverd! Dat was fantastisch,” jubelde Kylie. Stormi heeft de smaak flink te pakken, zo liet ze haar instructeur weten dat ze de heuvel nog een keer af wilde. "Maar ik wil niet meer vallen," voegde ze eraan toe. Bekijk de video hieronder!

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie en Stormi brachten de kerstdagen door met het overgrote deel van de KarJenners in Calabasas. Door de pandemie zegden ze voor het eerst in 42 jaar tijd hun exclusieve Kardashian Christmas Eve Party af, in plaats daarvan hostte Kourtney Kardashian het kerstdiner voor het intieme gezelschap.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs