Emma Stone is zwanger van haar eerste kindje

Aan de foto's te zien, is de actrice al een paar maanden in verwachting

In 2020 zagen we zwangerschapsaankondiging na zwangerschapsaankondiging verschijnen op de 'Gram. Emily Ratajkowski bleek zwanger, model Elsa Hosk is in verwachting en ook Ashley Tisdale wordt moeder.

Het eerste celebrity babynieuws van 2021 is nu ook binnen: Emma Stone is zwanger van haar eerste kindje. De 32-jarige actrice is recent door The Daily Mail op straat gespot. Op de foto is haar al behoorlijk gegroeide baby belly duidelijk te zien.

Emma Stone zwanger

Emma Stone en haar man Dave McCary verwachten hun eerste kind. Een bron bevestigt het nieuws aan The Daily Mail. "Emma is zwanger en geniet ervan om getrouwd te zijn," zegt een bekende van de Crazy, Stupid, Love-actrice.

Emma Stone en Dave McCary

Emma Stone en Dave McCary ontmoetten elkaar op de set van Saturday Night Live toen de actrice het programma mocht presenteren. Inmiddels zijn ze drie jaar samen. In december 2019 maakte Emma Stone bekend verloofd te zijn met de filmmaker. Ze trouwden recent, in november 2020.

Bekijk de recente foto's van de zwangere Emma Stone hier.

Emma Stone actrice

We kennen Emma Stone van iconische films als Crazy, Stupid, Love, Easy A en La La Land. In 2018 verscheen ze in de Netflix-serie Maniac (aanrader!). Haar nieuwste filmproject is meteen een grote én een andere rol dan we van haar gewend zijn: de actrice speelt Cruella de Vil. Ze heeft de hoofdrol in de Disney-film Cruella, die gaat over de 'schurk' in de welbekende kinderfilm 101 Dalmatiërs. Bekijk hier de iconische transformatie van Emma Stone in Cruella de Vil.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs