Insiders weten het zeker: Kim Kardashian en Kanye West gaan scheiden

Na zeven jaar huwelijk en vier kinderen later is Kimye finito

The divorce drama continues: de geruchtenmolen rondom de, naar verluidt onvermijdelijke, break-up tussen Kim Kardashian en Kanye West draait nog altijd op volle toeren. Echter zou de scheiding er nu toch echt aan zitten komen, zo meldt haar inner circle aan People Magazine.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kim Kardashian scheiding

Het is al een behoorlijke tijd the talk of the town: Kimye die na zeven jaar huwelijk - en vier kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (2) en Psalm (1) - ieder hun eigen weg gaan. Nadat de rapper deze zomer via social media flink uithaalde naar Kim, vertelde ze voor het eerst openhartig over Kanye's bipolaire stoornis.

"Iedereen die dit heeft of een geliefde heeft met een bipolaire stoornis, weet dat het verschrikkelijk gecompliceerd en pijnlijk is. Ik heb het nooit openlijk gehad over hoe dit ons gezin beïnvloedt, omdat ik mijn kinderen wil beschermen en Kanye recht heeft op privacy wat betreft zijn gezondheid," luidde een deel van haar post die ze in juli plaatste.

Echtscheiding

Niet veel later besloot ze haar man in hun tweede huis in Wyoming op te zoeken. Helaas vloog ook de paparazzi met haar mee en legde het stel, terwijl de tranen over Kim's wangen rolden tijdens een confrontatie, op de gevoelige plaat vast. Na heel wat gesprekken leek het uiteindelijk toch goed te komen tussen de twee.

Zo joinde Kanye het KarJenner-gezelschap voor Kim's veertigste verjaardag, die hiervoor een heel eiland in Frans-Polynesië afhuurde. Ook deelde ze zes weken terug nog een foto van haar en Kanye, om het tienjarig jubileum van zijn album My Beautiful Dark Twisted Fantasy te vieren.

Relatietherapie

Ondanks dat ze elkaar "in voor en tegenspoed" beloofden, lijkt het einde inmiddels echt zoek te zijn. Ondanks de vele marital therapy sessions zou Kim volgens bronnen klaar zijn om de echtscheiding aan te vragen. "Hij weet dat Kim er klaar mee is. Het is genoeg zo. Ze heeft hem verteld dat ze ruimte wil om te kijken wat ze voor de toekomst wil," vertelt een bron.

De ingewijde vervolgt: "Hij is er oké mee. Wel verdrietig, maar het gaat goed. Hij weet dat het onvermijdelijke gaat gebeuren, en dat het niet lang meer zal duren." Hoewel haar inner circle dus behoorlijk loslippig is, houden hun publicisten hun lippen vooralsnog stijf op elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs