TikTok-ster bekent: 'Ik heb de liefdesaffaire tussen Kanye West en Jeffree Star verzonnen'

De inmiddels bekende TikTokker Ava Louise kan - en terecht - op veel backlash rekenen

De scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West is naar verluidt een feit. De echte reden van hun breuk zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. Al draait de geruchtenmolen sinds vorige week uiteraard op volle toeren. Welk gerucht er met kop en schouders bovenuit stak? De vermeende affaire tussen Kanye en YouTuber en make-up goeroe Jeffree Star. Nadat er vanuit kamp Jeffree al op de geruchten werd gereageerd, liet TikTok-ster Ava Louise, die de geruchten de wereld in hielp, dit weekend ook van zich horen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Scheiding Kim Kardashian en Kanye West

Na zeven jaar huwelijk is de Kimye fairytale tot een einde gekomen. De twee zouden volgens goed geïnformeerde bronnen in een zware relatiecrisis zitten, en vooral Kim zou naar verluidt nu toch echt de handdoek in de ring willen gooien. Of er wellicht een ander in het spel is? Daar laat de inner circle van de KarJenners zich niet over uit. Toch was het gerucht over de vermeende love affair tussen Kanye en Jeffree Star vorige week niet te missen.

Jeffree Star besloot na alle nieuwsberichten te hebben gelezen, met een reactie te komen. "Ik werd wakker en mijn telefoon ontplofte zowat. Ik las op het internet echt het domste wat ik ooit heb gelezen," begint hij in zijn, hoe kan het ook anders, video op YouTube. "Ik ben vrijgezel. Ik heb met niemand seks. Dit is zo raar. Laat me een ding zeggen. Ik hou van lange mannen. Kanye en ik zijn nooit met elkaar geweest," aldus de verklaring van de YouTuber.

Reactie Jeffree Star

In de video vertelt de make-up goeroe dat hij wel weet waar de geruchten vandaan komen. "Een meisje heeft een leugen verspreid op TikTok en dat ging vervolgens viral. In de video verzint ze dat Kim en Kanye gaan scheiden, omdat Kanye het doet met een grote mannelijke beauty influencer." De TikTok-ster in kwestie blijkt niemand minder dan Ava Louise te zijn, het meisje dat viral ging door een wc-bril in het vliegtuig te likken voor de bizarre coronaviruschallenge.

TikTok-ster Ava Louise

Ava Louise bekent nu, een paar dagen na het verspreiden van het gerucht, schuld aan haar 600.000 volgers in een TikTok-video. "Ik word niet eens aangeklaagd, maar ik heb dit hele schandaal verzonnen. Er zit echt geen greintje waarheid in alles wat ik heb gezegd," laat ze weten. Ava Louise vertelt vervolgens doodleuk dat haar leugens een combinatie zijn van verveling en Adderall - wordt onder andere gebruikt door ADHD-patiënten, maar is verboden in Nederland.

Dat iemand zomaar zulke geruchten de wereld in helpt is één ding, maar dat Ava Louise er vervolgens ook nog 15.000 dollar aan verdiende, is helemaal not done. De TikTok-ster kan dan ook rekenen op veel backlash, helemaal omdat Ava Louise hier niet alleen nul rekening hield met het koppel, maar ook niet met Kimye's kinderen North (7), Saint (5), Chicago (2) en Psalm (1). "Als je je verveelt, ga dan een spelletje spelen of iets" en "Je had echt geen reden om dit te doen" is slechts een greep uit de vele reacties.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs