Victoria Beckham onthult de echte reden achter haar vertrek bij de Spice Girls

Haar vertrek blijkt te maken te hebben met een collega-zanger: Elton John

Ze runt inmiddels een groot modemerk met de gelijknamige naam Victoria Beckham, maar hiervoor kenden we haar natuurlijk allemaal als Posh Spice van de Spice Girls. Negentien jaar geleden besloot de business woman de handdoek in de ring gooien, waardoor de groep uiteindelijk uit elkaar ging. In de nieuwste editie van de Britse Vogue vertelt de 46-jarige openhartig over de reden waarom ze uit de Spice Girls stapte.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spice Girls reünie

Waar de rest van de Spice Girls elkaar weer helemaal gevonden heeft, en er, wanneer het coronavirus het toelaat, weer een reeks concerten staat gepland, heeft Victoria haar muziekcarrière voor altijd aan de wilgen gehangen. De modeontwerpster besloot als enige lid van de Spice Girls niet mee te doen aan de reünie-concerten.

"Het heeft me veel moed gekost om niet opnieuw op tournee te gaan met de Spice Girls en diegene te zijn die zegt: 'Weet je, ik ga het niet doen. Dingen zijn nu anders dan vroeger.'" Victoria gaf destijds in de Duitse Vogue aan zich liever op haar familie en werk in de fashion industry te focussen.

Afscheid Victoria Beckham

Toch is dat niet de enige reden waarom ze een 'nee' aan haar voormalige collega's slash vriendinnen verkocht. In de Britse Vogue vertelt over het moment dat ze Elton John Tiny Dancer zag performen en het voelde alsof zingen net zo noodzakelijk voor hem was als ademen.

"Het was een life changing moment. Als je dansen en zingen gewoon voor de lol doet, dan is het niet je passie. Die dag begon ik mijn zoektocht om mijn eigen dromen te onderzoeken. Het was tijd om afscheid te nemen als Spice Girl. Voor het allereerst was ik op mezelf aangewezen. Dat was heel beangstigend."


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs