Zien: Deze fail uit Keeping Up With The Kardashians met Kylie Jenner gaat viral op TikTok

Another day, another fail

celebrity sightings in new york city   may 5, 2018
GothamGetty Images

Na veertien jaar en achttien seizoenen kwam er afgelopen weekend toch echt een eind aan de realityserie Keeping Up With The Kardashians. Door de jaren heen konden we meegenieten van alle break-ups, baby's, ingewikkelde love triangles en de nodige wtf-momenten. Toch is niet alles zo realistisch als je denkt (goh), een viral fragment dat ik tegenkwam op TikTok bewijst dit weer eens fijntjes.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Keeping Up With The Kardashians

Te zien is hoe Kylie Jenner en bestie Anastasia Karanikolaou in een auto zitten, en het vanaf de zijkant lijkt alsof er een auto bíjna op de twee in rijdt. Dramatische geluidseffecten en al. De oplettende kijker spot echter al gauw iets opvallends.

Wie een blik werpt op de autoruit aan Kylie’s linkerkant ziet inderdaad een auto uitwijken. De autoruit linksachter toont echter dat er een vrachtwagen naast haar rijdt en in de ruit dáárvoor (de middelste, dus) zien we een felblauwe auto. De drie ruiten naast elkaar tonen een heel andere verkeerssituatie, dan in het eerste oogopslag lijkt en boze tongen beweren dan ook dat er flink iets mis is gegaan in de edit. Ach, het zal niet de eerste keer zijn dat de Kardashians en Jenners betrapt worden op het bewerken van hun beelden. Bekijk het fragment hieronder en oordeel zelf.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
@scoliosisth0t

#stitch with @natalie.parrish once again i’m not hating i just thought it was funny that’s all!!

♬ original sound - oliver

Kardashians tekenen bij Disney

Nu Keeping Up With The Kardashians is gestopt, betekent het niet dat we geen Kardashians meer gaat zien. "We zijn dankbaar voor iedereen die naar ons heeft gekeken. In goede en slechte tijden, het geluk en verdriet en de vele relaties en kinderen die langs zijn gekomen. We zijn dankbaar voor de herinneringen en mensen die we tijdens deze weg hebben ontmoet," schreef Kim destijds bij haar post toen het nieuws naar buiten kwam. Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat ze een nieuwe deal getekend bij Disney om een níeuwe realityserie te produceren, die ze zelf zullen produceren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs