Zo zoet: Emma Roberts onthult foto én naam pasgeboren zoon

Emma Roberts en Garrett Hedlund verwelkomden in december hun eerste kind

Nog net op de valreep van 2020 verwelkomden Emma Roberts en Garrett Hedlund hun allereerste kindje: een zoon. Zelf lieten de kersverse ouders nog niks los over de pasgeborene, maar bronnen vertelden aan TMZ dat de baby de naam Rhodes had gekregen. Gisteravond besloot de Holidate-actrice zelf van zich te laten horen, en maakte ze niet alleen de naam bekend, maar postte ze ook de eerste foto van de baby.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zoon Emma Roberts en Garrett Hedlund

Hoewel het afgelopen jaar absoluut niet rooskleurig was, heeft het voor Emma en Garrett in ieder geval een lichtpuntje. In juni werd bekend dat de actrice in blijde verwachting was. Het babynieuws werd echter niet door Emma zelf bekendgemaakt, maar door haar moeder Kelly Cunningham, die het nieuws verspreidde via Instagram.

Geslacht baby

Emma mocht gelukkig wel zelf het geslacht van de baby bekend maken. Dit deed ze door in augustus een foto van haar (incluis baby belly) en Garret te posten met de tekst: "Ik... en mijn twee favoriete mannen." De maanden daarop liet de actrice haar volgers volop meegenieten van haar zwangerschap en kwam haar prachtige babybuik dan ook regelmatig voorbij.

Naam zoon Emma Roberts

Nadat de media naar buiten bracht dat Emma en Garrett trotse ouders zijn geworden van een zoon, bevestigt Emma nu dat de baby luistert naar de naam Rhodes Robert Hedlund. En hoewel een duidelijke foto van de in december geboren Rhodes uitblijft, deelt Emma op haar Instagram wel de allereerste foto samen met haar baby boy.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs