De Kardashians geven bizar duur cadeau aan Keeping Up With The Kardashians-crew

Da's eens wat anders dan een theemok, bos bloemen en bioscoopbon

Keeping Up with the Kardashians stopt. Na twintig seizoenen houden de KarJenners het nu echt voor gezien. Het duurt nog even voordat het nieuwe en tevens laatste seizoen van de realityserie te zien is, wel weten we door de Kardashians zelf dat de opnames er inmiddels opzitten. Hiermee neemt de familie niet alleen afscheid van hun fans, maar ook van hun crewmembers, die dagelijks bij hen in huis aanwezig waren. Ook zij voelen inmiddels ongetwijfeld als familie aan, en dus werden ze rijkelijk beloond door de KarJenners.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

KUWTK stopt

Afgelopen september dropten de KarJenners de bom op Instagram. Na veertien jaar gooien de realitysterren slash zakenvrouwen de handdoek in de ring en breien ze met seizoen twintig een eind aan Keeping Up with the Kardashians. De reden? Ze hebben na al die jaren rust nodig, zo vertelt Kim Kardashian aan het Amerikaanse Grazia Magazine. "Na veertien jaar is het tijd voor een pauze en nu we ook kinderen hebben en zij ons nodig hebben, is het goed om even een stap terug te doen."

Laatste seizoen KUWTK

Volgens Kim zijn er veel tranen gevallen toen de familie besloot ermee te stoppen. Ik denk dat ik het hele weekend heb gehuild. Nu ik eraan terug denk word ik weer emotioneel," vertelt ze tijdens het telefonische interview. Gelukkig zorgde zusje Khloé Kardashian voor wat relativerende woorden. "Khloé zei op een gegeven moment: 'Het is niet dat we doodgaan. We leven nog steeds.'"

Afscheidscadeau KUWTK-crew

Voor de familie zal het wel even wennen zijn nu alle camera's en crewleden offish het huis uit zijn. De laatste opnamedag werd dan ook gevierd met veel champagne én cadeaus. Volgens bronnen aan TMZ zouden Kim, Kris, Kourtney en Khloé de crew beloond hebben met dertig Rolex-horloges van maar liefst 10.000 dollar (ruim 8.200 euro) per stuk. Ach ja, met hun miljoenensalaris kunnen de KarJenners natuurlijk niet komen aanzetten met een theemok, een bos bloemen en een bioscoopbon.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs