Justin Timberlake maakt bijzondere naam tweede zoontje bekend

Justin Timberlake en Jessica Biel verwelkomden in juli in het geheim hun tweede kind

Justin Timberlake bevestigt voor het eerst de komst van zijn tweede zoontje, die de zanger in augustus samen met actrice Jessica Biel kreeg. De twee wisten het babynieuws de gehele zwangerschap geheim te houden, maar de Amerikaanse media kregen er in juli toch lucht van. Het showbizzkoppel hield hun lippen echter stijf op elkaar. Tot nu...

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Justin Timberlake en Jessica Biel tweede kind

De afgelopen maanden was het vooral gissen naar de naam van de baby. Wel zou al bekend zijn dat het tweede kindje een jongetje is, waarmee Justin en Jessica's eerste zoontje, de vijfjarige Silas, grote broer zou zijn geworden. De naam bleef echter al die tijd een groot raadsel. Justin himself maakt nu een eind aan de zoektocht tijdens zijn interview met Ellen DeGeneres in The Ellen Show.

Naam baby Justin Timberlake

In de aflevering die morgen op de Amerikaanse buis te zien is, onthult de vader van twee eindelijk de naam van zijn tweede spruit: Phineas. "Hij is geweldig en zo schattig. Niemand slaapt meer, maar we zijn zo blij. We zijn echt dolgelukkig en erg dankbaar," laat hij weten in de talkshow.

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres was overigens één van de weinigen - naast de familie van Justin en Jessica - die wél van de zwangerschap van de The Sinner-actrice af wist. "Volgens mij waren we met je aan het FaceTimen toen je zei: 'Wil je een geheim weten?'. Vervolgens kwam Jessica in beeld en legde jij je hand op haar buik, en zei: 'We krijgen een kindje'," aldus Ellen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs