Selma Omari over breuk met rapper Boef: "Ik ben er bijna aan onderdoor gegaan"

Selma ging naar eigen zeggen door een hele zware periode

Selma Omari is populairder dan ooit. Maar hoe bekender, hoe meer haat. Zo vertelt ze aan De Volkskrant dat ze regelmatig voor van alles en nog wat wordt uitgemaakt. Vooral toen haar relatie met rapper Boef vorig jaar januari op de klippen liep. "Soms wil ik nauwkeurig uitleggen waarom het mis is gegaan met die relatie en waarom de schuld echt niet bij mij ligt," vertelt de 26-jarige.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Selma Omari en Boef

Nadat de geruchtenmolen al enige tijd op volle toeren draaide, bevestigde rapper Boef, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, in februari 2019 dat hij inderdaad een koppel vormde met influencer Selma. Het leek het begin te zijn van een mooi liefdessprookje. Zo verloofden de twee zich nog in hetzelfde jaar, nadat Boef op zijn knieën ging voor de bekende vlogger.

Verloving Selma en Boef

Enkele maanden later bleek de verloving te zijn verbroken. Hoewel de twee de reden van de breuk voor zichzelf houden, vertelt Selma nu dat de breuk er bij haar behoorlijk heeft ingehakt. "In de maanden na de breuk ben ik er bijna aan onderdoor gegaan," zo laat ze weten.

Haatreacties

Ook kreeg de zangeres na de breuk haatreacties als nooit tevoren. Aan Glamour vertelde ze eerder al dat het vooral de reacties van vrouwen zijn die haar het meest pijn doen. “Die van mannen, I can handle it. Dat zijn voor een groot deel volgers van mijn ex, die graag hun ongenoegen op mij afreageren. Het is bijna een trend geworden: lekker Selma bashen. Het doet pijn, maar het is nog veel pijnlijker als vrouwen daar vervolgens aan meedoen.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs