Zo gaat het nu met MTV's skaterboy Ryan Sheckler

Ryan Sheckler was van 2007 tot en met 2009 op MTV te zien met zijn realitysoap Life of Ryan

2007 mtv video music awards for mtvcom   red carpet
John ShearerGetty Images

Voordat we ons geen wereld zonder Keeping Up with the Kardashians konden voorstellen, zaten we trouw op de bank voor de realityshows van MTV. Naast The Hills en Newlyweds: Nick & Jessica, was daar ook de realitysoap van skater Ryan Sheckler. Het is inmiddels twaalf jaar geleden dat de laatste uitzending van Life of Ryan op de buis verscheen. Hoog tijd om te onderzoeken hoe het nu met hem gaat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Life of Ryan op MTV

De inmiddels 31-jarige Ryan Sheckler begon in 2003 naam te maken als professioneel skateboarder in Amerika, waar hij al snel werd opgemerkt en de ene na de andere prijs in de wacht sleepte. Niet alleen zijn kunsten op het skateboard maakten hem al snel geliefd, ook zijn knappe verschijning zorgde ervoor dat hij op posters boven menig tienerbed kwam te hangen. In Life of Ryan werd de zeventienjarige (!) Ryan op de voet gevolgd door de camera's en hoorde zijn soap binnen no time in het rijtje shows als The Hills en Jersey Shore thuis.

Ryan Sheckler nu

Fast forward naar 2021. Want waar is Ryan Sheckler nu? Nadat Life of Ryan in 2009, twee jaar na de begindatum, stopte op MTV, bleef de realityster zich focussen op professioneel skateboarden. Volgens PopCulture leeft Ryan tegenwoordig een teruggetrokken leven in San Clemente, California, waar hij zijn dagen al skateboardend en surfend doorbrengt.

Zijn succes kent helaas ook de andere kant van de medaille. Zo checkte hij zichzelf in 2016 in bij een afkickkliniek voor zijn alcoholgebruik. "Toen ik 25 was realiseerde ik me pas echt dat mijn passie voor skateboarden aan het verdwijnen was, omdat ik alleen maar aan het feesten en drinken was. Het voelde zo leeg," aldus Ryan in 2019 aan Vice. Hier is-ie nu, als 31-jarige:

san diego, california   february 05 professional skateboarder ryan sheckler attends the breitling boutique san diego grand opening celebration on february 05, 2020 photo by phillip faraonegetty images for breitling
Ryan Sheckler in 2020
Phillip FaraoneGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs