Gigi Hadid onthult de naam van haar en Zayn Maliks dochtertje

Het half-Nederlandse supermodel maakte het nieuws op een übercute manier bekend

Afgelopen jaar werd het grote nieuws bekend dat Gigi Hadid en Zayn Malik in verwachting waren van hun eerste kindje. Het dochtertje van het koppel werd in september geboren, maar de onthulling van de naam bleef een groot geheim. De wereld heeft lang moeten wachten op de grote onthulling, maar precies vier maanden na de geboorte maakt Gigi nu dan eindelijk de naam van haar dochtertje bekend.

Naam dochter Gigi Hadid

Nadat het internet maandenlang heeft gespeculeerd over de mogelijke naam van de baby (Harriet? Zigi?) is het moment dan eindelijk hier. Het nieuws werd niet gedeeld middels een grote aankondiging op social media, maar in plaats daarvan koos Gigi ervoor het op een subtiele (en tevens übercute) manier aan te pakken.

Het half-Nederlandse model plaatste geen foto of filmpje, maar veranderde simpelweg de bio-beschrijving van haar Instagram-account naar: "Khai's mom." De dochter van Gigi en Zayn heet dus Khai! Ondanks dat Gigi het nieuws niet groots deelde is de naam nu trending op Twitter, door de vele reposts van fans die een gat in de lucht springen nu het nieuws eindelijk bekend is gemaakt.

Gigi Hadid en Zayn Malik's baby

Gigi heeft naast een paar kiekjes nog geen duidelijke foto van baby Khai getoond op social media. Zo plaatste het model bij de bekendmaking van de geboorte een foto van Zayn Maliks hand op het pasgeboren kindje met het schattige bericht: "Ons meisje is dit weekend bij ons aan de aardse kant gekomen en ze heeft onze wereld nu al veranderd. Zo verliefd." Wie weet kunnen we na de bekendmaking van de naam binnenkort ook nieuwe beelden van de baby verwachten.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs