Kourtney Kardashian en Travis Barker hand in hand op date gespot

De twee werden gisteren voor het eerst na alle geruchten samen gespot

Love is in the air. Kourtney Kardashian zou als een blok voor een goede vriend van de familie zijn gevallen. "Ze zijn al jaren goed bevriend met elkaar, maar nu is het uitgebloeid tot een romance," zo vertelt een bron aan People. Kourtney en haar nieuwe vlam bleven de afgelopen tijd weg van de media, maar werden gisteren voor het eerst samen in Los Angeles gespot.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kourtney Kardashian relatie

Haar nieuwe liefde maakte meerdere keren een appearance in Keeping Up with the Kardashians. Al zou het destijds vooral nog om een hechte vriendschap gaan. Waar Travis' woordvoerder niks kwijt wil over de geruchten, is er volgens bronnen tegenwoordig meer aan de hand tussen Kourtney Kardashian en Travis Barker (bekend geworden als drummer van Blink-182). De twee spendeerden al tijd samen door in Palm Springs en werden gisteren gespot in een restaurant in Los Angeles. Hier leken ze alle aanwezigen om zich heen te vergeten en hielden ze aan tafel liefkozend elkaars hand vast.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het is niet de eerste keer dat Kourtney en Travis aan elkaar worden gelinkt. Zo werd er twee jaar geleden ook al gesuggereerd dat er meer tussen de twee vrienden aan de hand zou zijn. De bekende drummer wuifde de geruchten destijds snel weg en benadrukte dat er niks meer tussen hen was dan vriendschap. "Kourtney is een goede vriendin, dat is het. Ik bedoel, ik hou enorm veel van haar. Ook van haar familie. Maar we zijn gewoon vrienden." Inmiddels zou de vonk tussen de twee toch echt zijn overgeslagen en is er van "just friends" geen sprake meer. Bekijk hier de beelden van Kourtney en Travis' PDA-moment.

the 2020 american music awards   the 2020 american music awards, hosted by taraji p henson aired from the microsoft theater in los angeles, sunday, nov 22 800 1100 pm est, on abc abc via getty images
travis barker
Travis Barker
ABCGetty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs