Gravin Eloise brengt dit jaar een boek uit

Dit kunnen we verwachten

street style   paris fashion week   haute couture fallwinter 2017 2018  day three
Melodie JengGetty Images

Gravin Eloise is één van de weinige Nederlandse royals die al langere tijd actief is op social media, met openbare accounts; op TikTok heeft de 18-jarige inmiddels de 91.000 volgers aangetikt en op Instagram zijn dat er zelfs 230.000. Op beide platformen geeft ze een inkijkje in haar leven en ook nu deelt de gravin weer een leuk nieuwtje.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gravin Eloise boek

De dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien gaat namelijk een boek uitbrengen. Voor Eloise is het als een droom die uitkomt: “Ik heb zoveel zin in dit boek, omdat het echt van mezelf is,” zegt ze in het persbericht. “Ik kan haast niet geloven dat ik een boek ga schrijven waarin ik al mijn eigen ideeën kwijt kan.” Eloise slaat voor het boek de handen in een met uitgeverij CLF Media.

Wat we precies kunnen verwachten, laat Eloise niet weten maar Nina de Bruijn, één van de oprichters van de uitgeverij licht een tipje van de sluier op. “Het boek richt zich op jonge mensen die net op eigen benen komen te staan. Het bevat fijne, simpele tips en tricks voor in de keuken én daarbuiten, zoals kleding verkopen via Instagram als bijbaantje en betaalbare sieraden shoppen,” laat Nina weten. Het boek van Eloise zal naar verwachting in juni 2021 uitkomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs