Kristen Stewart kruipt in de huid van prinses Diana voor nieuwe film 'Spencer'

De eerste foto van Kristen Stewarts als Lady Di is inmiddels online verschenen

The Crown mag dan wel grotendeels om koningin Elizabeth draaien, in het vierde seizoen speelt prinses Diana zonder twijfel de hoofdrol. Met de nieuwe film Spencer wordt er nog meer in het leven van de overleden prinses gedoken. Aan niemand minder dan Kristen Stewart de taak om de rol van Lady Di op zich te nemen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Crown

Het opmerkelijke leven van prinses Diana zorgde de afgelopen jaren al regelmatig voor verschillende documentaires. Niet alleen door de bizarre beginjaren als prinses, haar omstreden huwelijk met prins Charles en problemen met haar mentale gezondheid. Maar ook zeker door haar inzet voor goede doelen en werk in ontwikkelingslanden.

In The Crown werd haar rol al prachtig weergegeven door de Britse actrice Emma Corrin. In seizoen vijf en zes zal Elizabeth Debicki, bekend van The Great Gatsby en Tenet, de bijzondere rol op zich nemen. Maar er is nog meer. Dit jaar zal er ook een speelfilm rondom prinses Diana op het witte doek verschijnen.

Film prinses Diana

De film Spencer draait volledig om Lady Di, die vertolkt zal worden door Twilight-actrice Kristen Stewart. "In Spencer (Diana's meisjesnaam, red.) duiken we in het emotionele verhaal waar Diana zich op een cruciaal keerpunt in haar leven bevindt," laat Kristen volgens People weten.

De film begint dan ook op het moment dat het huwelijk tussen prinses Diana en prins Charles uiteen spat. In plaats van alleen deze nare periode uit te lichten, zal Spencer vooral draaien om haar leven ná haar rol in de royal family. De opnames zijn inmiddels begonnen en de film verschijnt naar verluidt eind dit jaar in de bioscoop.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs