Hailey Bieber openhartig over begin van haar huwelijk met Justin: "Ik ben in therapie gegaan"

"Door er met iemand over te praten, merkte ik dat ik het beter kon verwerken"

Hailey Bieber groeide op in een acteursfamilie, en is getrouwd met wereldster Justin Bieber. Daarnaast is ze zelf een succesvol model en influencer. Het leven in de spotlights is Hailey dan ook niet vreemd, maar elke medaille heeft een keerzijde. In de Spotify-podcast Going for Goal van Women's Health vertelt de 24-jarige openhartig over hoeveel invloed negatieve reacties op haar leven hebben.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hailey en Justin Bieber

Waar Hailey en Justin nu als power couple worden gezien, was dit in het begin van hun relatie een heel ander verhaal. De diehard fans van Justin zagen hem liever met zijn ex Selena Gomez, waardoor Hailey soms de volle laag kreeg. "Ik kreeg te maken met veel negativiteit in de media, waardoor ik besloot met een therapeut te praten," vertelt ze in de podcast. "Door er met iemand over te praten, merkte ik dat ik het beter kon verwerken."

Praten met therapeut

Niet alleen het praten met een therapeut hielp het model om de enorme shitload aan negatieve reacties beter te kunnen verwerken. Ook haar hubby Justin sleepte haar er de afgelopen jaren doorheen. "Ik ben getrouwd met iemand die hier al veel langer mee moet dealen, en op het hoogste niveau dat mogelijk is. Ik denk dat het kunnen delen van die wereld, met iemand die het nog beter snapt, erg helpt."

Mediteren

Naast therapie vertelt Hailey dat ze zich ook aan andere dingen vasthoudt. "Ik mediteer en bid tot God. Mijn geloof is een groot onderdeel in mijn leven. Door gesprekken met God te voeren, leer ik dingen sneller los te laten. Het is enorm belangrijk en leerzaam voor mij." Een andere uitlaatklep voor de 24-jarige? Sporten. "Het houdt me zowel lichamelijk als geestelijk gezond."

Reacties social media uitzetten

Daarnaast neemt Hailey regelmatig een break van social media en verwijdert ze zelfs de apps van haar telefoon. "Ook heb ik de reacties onder mijn foto's uitgezet voor iedereen die ik niet volg. Dat heeft veel veranderd en zorgt alleen maar voor positiviteit. Ik ben vreemden niks verplicht. Er zijn mensen op het internet die je toch wel haten, ongeacht de persoon die je echt bent."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs