Monica Geuze: "Als je voor mij kiest, komt Zara-Lizzy daar 100 procent bij"

Glamour sprak Monica Geuze voor het VOTE-issue over de politiek, het coronavirus én haar privé-leven

monica geuze
Jasper Rens van Es

Het nieuwe issue van Glamour draait volledig om de politiek, want op 17 maart vinden de verkiezingen in Nederland plaats. Op het VOTE-issue prijkt niemand minder dan Monica Geuze op de cover. De vlogger ging in gesprek met demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: Hugo de Jonge. Naast dat ze hem het hemd van het lijf vroeg, spraken we haar ook over haar kijk op onder andere de politiek, het coronavirus en het moederschap.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze en vriend Robbert

Door de lockdown spreken we Monica dit keer niet in real life, maar via Zoom. In haar veelbekeken vlogs is te zien hoe ook Monica ineens vast aan huis zit, en tussen haar huis in Vinkeveen en vriend Robbert's huis in Amsterdam heen en weer pendelt. De twee zijn sinds het coronavirus in ons land uitbrak samen, nadat ze een match vormden op datingapp Raya. En hoewel heel veel uitjes hierdoor geschrapt worden, had Monica het niet anders gewild. "Geen verplichte dinertjes of evenementen, maar gewoon elk weekend samen met een dekentje op de bank en lange wandelingen maken.”

Dochter Zara-Lizzy

Het vele thuiszitten heeft hen dan ook niet de das omgedaan. Integendeel zelfs: de 25-jarige is verliefder dan ooit tevoren. "Het is heel gek, maar we zijn echt bijna dezelfde persoon. We vinden alles hetzelfde, we zijn elkaars beste vrienden en gunnen elkaar alles." Door een relatie met Monica aan te gaan, kreeg Robert er wel ineens nog iemand bij: Monica's tweejarige dochter Zara-Lizzy, die ze met ex Lars Veldwijk kreeg.

"Op een gegeven moment ontmoetten ze elkaar voor het eerst, en je kunt begrijpen hoe een man daarop reageert, dat is toch iets anders dan een vrouw. Maar op een gegeven moment vroeg hij me verkering en toen had ik wel zoiets van: je hebt haar nu een aantal keer gezellig meegemaakt, maar als je voor mij kiest komt zij daar honderd procent bij en zijn er dagen bij dat ze vervelend is, tussen ons in slaapt, niks wil eten, zich niet aan wil kleden, dat soort dingen. Daar kies je dan óók voor," vertelt Monica.

Alleenstaande moeder

Robbert helpt Monica dan ook waar hij kan. "Dus als iemand zegt dat ik een ‘alleenstaande moeder’ ben, vind ik dat hij écht tekort wordt gedaan." Klinkt als de perfecte hubby. Toch is er één ding waar Monica zich aan kan storen...

Dat lees je in het hele interview in Glamour's VOTE-issue. Extra leuk: als je het nieuwe nummer online bestelt, ontvang je twee exclusieve Glamour mondkapjes. Op deze mondkapjes staan de teksten ‘VOTE’ en ‘VOTED’, zodat ook jij iedereen kan overtuigen om te gaan stemmen. Let op: de exclusieve mondkapjes worden apart nagestuurd nádat jij je bestelling hebt geplaatst.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs