Framing Britney Spears: alles over de meest besproken docu van het moment

#FreeBritney

iheartradio music festival   day 2   backstage
Isaac BrekkenGetty Images

Op 5 februari ging de spraakmakende documentaire Framing Britney Spears in première en op social media raakt men er maar niet over uitgepraat. De docu schijnt licht op het leven van Britney Spears en hoe de blondine uitgroeide van kindster bij The Micky Mouse Club, tot wereldberoemde popsensatie. Maar waarom is er zoveel over te doen? En, vooral, waarom is het een trending topic? Wij hebben de informatie voor je verzameld.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Framing Britney Spears

De documentaire, die gemaakt is door The New York Times, kijkt terug op het leven van de zangeres, haar mentale problemen, de manier hoe de media haar behandeld hebben én dat ze sinds 2008 onder volledige curatele van haar vader, Jamie Spears staat. Dit betekent dat ze zelf geen (grote) beslissingen meer mag maken. Er komt vooral veel archiefmateriaal en interviews met de popster aan de orde, zoals onder andere het beruchte interview met Diane Sawyer die de popster destijds suggestieve vragen stelde over de geruchten dat ze vreemd zou zijn gegaan tijdens haar relatie met Justin Timberlake.

Vrienden, voormalige medewerkers, fotografen, journalisten en advocaten komen ook aan het woord en vertellen in de documentaire voor het eerst hoe het leven van Britney er echt eraan toegaat. Hier werd tot nu toe namelijk alleen nog maar over gespeculeerd.

Britney en haar familie maken geen deel uit van de documentaire.

#FreeBritney

Na de lancering van de documentaire laten verschillende celebrity's van zich horen en is de hashtag #FreeBritney weer trending topic. Fans gebruiken deze hashtag al langer omdat zij zich zorgen maken om hun idool. Britney laat in haar laatste reactie op Twitter weten dat ze een normaal leven wil leiden. Fans suggereren dat de uitspraak betrekking heeft op de documentaire.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zo zegt ze in één van haar laatste tweets: "Ik zal er altijd van houden om op het podium te staan, maar ik neem nu de tijd om te leren en een normaal persoon te zijn". Check de trailer van Framing Britney hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs