Prins Harry en Meghan Markle in verwachting van tweede kindje

Hun oudste zoon Archie krijgt er een broertje of zusje bij

Babynieuws vanuit Los Angeles. Prins Harry en Meghan Markle kondigden gisteravond op Valentijnsdag aan in verwachting te zijn van hun tweede kindje. Met deze bijzondere bekendmaking treedt het beroemde koppel in de voetsporen van prins Charles en prinses Diana.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle zwanger

Harry en Meghan konden haast geen betere dag uitkiezen om het blijde nieuws aan de wereld bekend te maken. "Wij kunnen bevestigen dat Archie een grote broer wordt. De hertog en hertogin van Sussex zijn enorm blij met het feit dat ze nog een kindje mogen verwelkomen," laat een woordvoerder van Harry en Meghan in een officieel persbericht weten. Naast het officiële persbericht stuurde het team van Harry en Meghan ook een prachtige foto van het stel mee. Op de foto is de babybuik van de voormalige Suits-actrice al goed te zien. Het is niet bekend wanneer Meghan van hun kindje is uitgerekend.

Valentijnsdag

Met de bekendmaking op Valentijnsdag eert het stel de ouders van prins Harry. Prins Charles en prinses Diana maakten de komst van prins Harry destijds ook bekend op Valentijnsdag. Zij deden dit met een foto van een 20 maanden oude prins William en de tekst: "Double the Fun and Double the Mischief," zo laat People Magazine weten.

Miskraam Meghan Markle

De komst van een broertje of zusje voor Archie, die in mei 2019 in Londen ter wereld kwam, is voor Harry en Meghan extra bijzonder. Het stel kreeg in de zomer van vorig jaar verdrietig nieuws te verwerken, toen ze hun kindje verloren door een miskraam. Meghan schreef hier een openhartig opiniestuk over in The New York Times. "Nadat ik zijn luier verschoonde, voelde ik een scherpe kramp. Ik viel op de grond met hem nog in mijn armen. Om ons kalm te houden, neuriede ik een slaapliedje. Terwijl ik mijn eerste kindje vasthield, wist ik dat ik mijn tweede zou gaan verliezen," aldus een deel van het emotionele artikel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs