Vader rapper Nicki Minaj overleden na aanrijding

De dader is nog altijd spoorloos, nadat hij na het ongeluk wegreed

marc jacobs fall 2020 runway show   front row
Dimitrios KambourisGetty Images

De vader van Nicki Minaj is omgekomen bij een auto-ongeluk in New York. De 64-jarige Robert Maraj werd vrijdagavond aangereden door een auto. De dader die in de auto zat, reed door en liet de vader van de rapper vervolgens zwaargewond achter.

Vader Nicki Minaj overleden

Robert Maraj liep afgelopen vrijdagavond op straat in Mineola op Long Island in New York, toen hij werd aangereden door een auto. De bestuurder reed na de aanrijding door en liet de vader hulpeloos en alleen achter op straat. De 64-jarige man werd in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in New York.

De verwondingen bleken helaas zo ernstig, dat hij de volgende dag in het ziekenhuis is komen te overlijden, zo meldt TMZ. Een vertegenwoordiger van Nicki heeft het overlijden van haar vader Robert inmiddels in de media bevestigd. Nicki zelf heeft nog geen openbare verklaring afgelegd.

Band vader en dochter

Nicki Minaj, wiens echte naam Onika Maraj is, werd de laatste jaren steeds vaker met haar vader in het openbaar gespot. Vader en dochter hebben niet altijd een goede band met elkaar gehad, doordat haar vader vroeger losse handjes had en Nicki's moeder mishandelde.

"Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik voor mijn moeder moest zorgen. Ze moest bij mijn vader weg, want hij was degene die ons als gezin destijds veel pijn heeft gedaan," liet ze eerder aan Rolling Stone Magazine weten. In een interview met ABC News in 2012 vertelde Nicki dat ze haar vader heeft vergeven voor zijn gewelddadige gedrag in het verleden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs