Bridgerton-acteur Regé-Jean Page gespot met vriendin (en nee, het is niet Phoebe Dynevor)

Page werd op Valentijnsdag voor het eerst samen met zijn vriendin gespot

De geruchtenmolen draait al maanden op volle toeren: acteur Regé-Jean Page, ook bekend als de Duke of Hastings in de Netflix-hit Bridgerton zou het erg gezellig hebben met zijn tegenspeler Phoebe Dynevor, die Daphne Bridgerton speelt. Uit foto’s in handen van Britse media die afgelopen weekend de wereld in werden geslingerd, blijkt dat Page inderdaad een vriendin heeft. Maar het is niet Phoebe.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is de vriendin van Regé-Jean Page

Tot afgelopen weekend wist niemand veel over Page's liefdesleven. Er gingen zelfs geruchten dat hij een relatie zou hebben met zijn tegenspeelster, Phoebe Dynevor, aangezien de vonken tussen de twee van het scherm afspatten. In een interview met Access vertelde Page echter hoe het écht zat tussen de twee: “Alle vonken die oversloegen, kwamen uit het prachtige script dat we kregen.”

Het blijkt nu dat Regé-Jean in het echte leven zijn hertogin al heeft gevonden, namelijk de 30-jarige schrijfster en voetbalster Emily Brown. De twee werden op Valentijnsdag voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd (klik voor de foto) voor hun huis in Londen waar ze elkaar innig omhelsden. Volgens bronnen zou hij die ochtend naar New York vliegen voor een nieuw filmproject. De acteur is dus, helaas, off the market!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs