Dit is Kylie Jenner's nieuwe favoriete paar Birkenstocks van ruim 76.000 dollar (!)

Eerlijk, is er iemand verrast?

kylie jenner
Toni Anne BarsonGetty Images

Misschien zul je het de afgelopen tijd wel hebben zien langskomen; de Birkenstock kreeg een heel bijzondere high fashion upgrade en werd gemaakt van leer van de iconische Hermès Birkin bag. Natuurlijk kosten de schoenenen een vermogen, maar toch wist Kylie Jenner een exclusief paar te bemachtigen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kylie Jenners Hermès Birkenstocks

Het klinkt als een samenwerking die voor elkaar gemaakt is; meet de Birkin Birkenstocks (eerlijk, die woordspeling is best grappig). In dit nieuwe ontwerp worden twee totaal verschillende werelden met elkaar gecombineerd; een van de meest iconische tas-ontwerpen aller tijden, de Hermès Birkin bag, wordt gemixt met de meest low-key slipper die er is, de Birkenstock.

Nadat deze nieuwe samenwerking online viral ging, kreeg Kylie het voor elkaar een paar zeer unieke Birkie's te bemachtigen. Zo deelde ze een foto op haar Instagramstories met haar gloednieuwe slippers. De schoenen variëren behoorlijk in prijs van zo'n 34.000 tot 76.000 dollar, afhankelijk van het gebruikte leer en afwerkingsdetails.

Birkin Birkenstocks

Het New Yorkse merk MSCHF is verantwoordelijk voor de viral schoen. Het merk lanceert vaker unieke en limited-edition producten die in no time het internet overgaan. Zij bedachten de cross-over tussen de tas en de slipper, waarin stukken leer van de Hermès Birkin bag worden gebruikt voor de straps van de slipper. Er zijn maar enkele paren geproduceerd, zo stelt The New York Times dat er maar tien paar zijn gemaakt van de Birkin Birkenstocks. "We zijn gewoon gefascineerd door het vernietigen van dure dingen en willen er iets nieuws van maken", zegt Daniel Greenberg van MSCHF tegen NYT.

People weet te melden dat de jongste Kardashian-Jenner telg minstens twintig Hermès Kelly en Birkin bags bezit. Geen slechte besteding van je geld aangezien enkele iconische designertassen worden bestempeld als een van de betere investeringen die je kunt maken. Nu Kylie een van de gelukkigen is die een paar Hermès Birkenstocks heeft weten te bemachtigen, kan ze die ook mooi toevoegen aan haar collectie. Omdat we echt niet zestigduizend euro hebben om uit te geven aan een paar slippers, selecteerden we hieronder de mooiste 'normale' Birkenstocks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs