Blue Ivy is model in Beyoncé's nieuwe Ivy Park-campagne en Twitter is obsessed

Wie is de grote ster van de campagne? Juist, Blue Ivy

Ondertussen weten we allemaal dat Beyoncé's dochter een ware star in the making is; van haar eigen audioboek tot haar sterrenrol in de Lion King video-clip. Het internet is dan ook vaak genoeg in de ban geweest van Blue Ivy. Nu gaat het internet wederom volledig los door Blue, die besloot een campagneshoot van haar moeder's nieuwe Icy Park-collectie te crashen waar ze volledig haar moment pakte om te shinen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Blue Ivy model Icy Park

Binnen haar succesvolle label Ivy park, lanceert Beyoncé vandaag een nieuwe activewear-lijn in samenwerking met Adidas genaamd Icy Park. We zijn inmiddels indrukwekkende campagnes gewend van Beyoncé's label, maar voor haar nieuwste shoot besloot niemand minder dan Queen Bey's negenjarige dochtertje een onverwachte verschijning te maken.

Beyoncé's moeder Tina Knowles Lawson deelde een clip van de shoot op Instagram waar ze onthult dat Blue spontaan op het idee kwam om mee te doen. "Ze heeft zichzelf in deze shoot gestopt, ze hoorde er eigenlijk niet te zijn! Ze was aan het rondhangen en kleedde zich aan en ik denk dat ze zei: 'Ik ga je niet vertellen wat ik kan doen, ik ga het je laten zien!'" Na de publicatie van de video ging Twitter los op de verschijning van Blue, waarna het moment volledig viral ging.

Blue Ivy - a star on the rise

In de video poseren Beyoncé en Blue Ivy naast elkaar gehuld in matching outfits uit de nieuwe collectie. Eerst in donkerbruine, colour-coordinated looks en daarna in een pufferjack met grafische prints en bijpassende broek. Blue Ivy poseert als een waar model en zwiept met haar haar; ze heeft duidelijk de modeling skills van haar moeder al geërfd.

Tina Knowles blijkt supertrots op haar kleindochter, zo schrijft ze bij haar post: "Mijn prachtige grandbaby Blue Ivy ziet eruit als een klein supermodel in haar Ivy Park look. Zwaai met je haar Blue!" Icy Park lanceert vanavond om 22:00 uur Nederlandse tijd en zal te koop zijn via de webshop van Adidas.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs