Fans denken dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson verloofd zijn

Dat heeft alles te maken met de meest recente Instagrampost van Khloé

miami, florida   october 24 khloé kardashian attends the good american miami launch party at good american on october 24, 2019 in miami, florida photo by alexander tamargogetty images for good american
Alexander Tamargo

Er gebeurt de laatste tijd veel in het leven van Khloé Kardashian. Vorige week zagen we de teaser van het laatste seizoen van Keeping Up With The Kardashians met beelden die meer duidelijkheid geven over de relatie tussen haar en Tristan Thompson. De Kardashian reageerde op een uitspraak van een fan, die haar duidelijk in het verkeerde keelgat schoot. Nu houdt Khloé de gemoederen weer flink bezig: ze laat in haar meest recente foto op Instagram duidelijk een ring zien. Fans vragen zich massaal af: is dit een verlovingsring?

Khloé Kardashian verlovingsring

Op zondag postte Khloé een foto op haar Instagramaccount waarbij ze in een string met laarzen poseert om haar Good American schoenenlijn te promoten. Maar het enige dat fans zien, is de enorme diamanten ring aan haar vinger. En laat dat nu net de vinger zijn waar een verlovingsring normaliter om zit.

Zo schrijft een fan onder de foto: "Is dat een verlovingsring?” Andere opmerkingen als "Als dit over de laarzen ging, zouden we de laarzen zien" en "Eh, je kunt de laars niet zien, ons gevoel zegt dat dit duidelijk niet over de laars gaat" komen voorbij. Tristan houdt zijn lippen nog stijf op elkaar over de verlovingsgeruchten en reageerde op het bericht: "Wow!!!!!! dat gras is perfect gemaaid".

Khloé Kardashian en Tristan Thompson verloofd

Het is niet de eerste keer dat er geruchten rondgaan dat Khloé Kardashian en Tristan Thompson verloofd zijn. In december 2020 werd Khloé gespot met een andere diamanten ring aan haar linkerhand. De geruchten waren later weer van tafel, nadat een bron het nieuws had ontkracht bij DailyMail. Dit keer is de situatie iets anders: Khloé showt de ring nogal obvious in een foto die ze zelf plaatst. Zou ze dit keer echt verloofd zijn?

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs