Lucy Hale zoenend gespot met déze Riverdale-acteur

Tijdens een lunch in Los Angeles kusten de twee acteurs erop los

Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale lijkt weer van de markt te zijn. Na relaties met onder anderen acteur Chris Zylka en muzikant Anthony Kalabretta te hebben gehad, is de actrice nu gespot met een van de acteurs uit de populaire Netflix-serie Riverdale.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Riverdale spin-off Katy Greene

Waar de vonk tussen Riverdale-hoofdrolspelers Jughead Jones (gespeeld door Cole Sprouse) en Betty Cooper (gespeeld door Lili Reinhart) op de set oversloeg, geldt dat niet voor Lucy Hale en haar vermeende love interest Skeet Ulrich. De actrice speelde de hoofdrol in de Riverdale spin-off Katy Keene, waar Skeet Ulrich juist in de huid van FP Jones in Riverdale zelf kroop.

Relatie Riverdale-acteus

Toch zijn de twee elkaar wel ergens tegen het lijf gelopen en was er blijkbaar meer wat hen aan elkaar verbond dan alleen het spelen in de twee Riverdale-producties. Lucy en Skeet zijn onlangs door de Amerikaanse paparazzi op de foto gezet, terwijl ze samen aan het lunchen waren in Los Angeles. Niks aan de hand, zou je denken. Is het niet dat de twee veel PDA-momenten met elkaar deelden.

Lucy Hale en Skeet Ulrich

Zo hielden de 51-jarige Skeet en 31-jarige Lucy niet alleen elkaars handen vast, maar kusten de acteurs er tijdens de gezellige lunch ook flink op los. Ook sloeg Skeet een arm om Lucy heen toen ze vertrokken. Hoewel de twee zich dus niet zoveel aantrokken van de aanwezige camera's, hebben woordvoerders van zowel Skeet als Lucy nog niet gereageerd op de vermeende love affair, aldus PageSix.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs