Zangeres Ellie Goulding zwanger van eerste kindje

De Britse zangeres wist haar zwangerschap maar liefst dertig weken geheim te houden

Babynieuws vanuit Gloucestershire, een plaats net buiten Londen. Zangeres Ellie Goulding heeft zich daar samen met hubby Caspar Jopling de afgelopen tijd schuil gehouden door de pandemie, maar laat nu voor het eerst in lange tijd weer van zich horen. En wel met een heel bijzondere reden: ze is maar liefst dertig weken zwanger.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ellie Goulding zwanger

De zangeres heeft al maandenlang niemand gezien, zo vertelt ze aan de Amerikaanse Vogue. "We volgen de regels goed op, zodat alles snel over is. We zitten dus in een soort van eigen lockdown. Het is zo'n raar jaar geweest. Helemaal omdat er bij mij van alles aan het veranderen is," vertelt ze.

Taboe rondom zwangerschap

Ellie Goulding draagt de afgelopen maanden immers een groot geheim met zich mee. Op het moment van het interview is de 34-jarige dertig weken zwanger van haar eerste kindje. De blondine werd vorig jaar augustus voor het laatst in het openbaar gespot. Ze gaf destijds een optreden in het Victoria & Albert Museum in Londen. "Toen was ik al zwanger, maar dat wist ik niet. Ik had geen flauw idee," vertelt ze. Ellie: "In die periode maakten Caspar en ik een korte trip ter ere van ons eenjarig huwelijksjubileum. Toen ontdekten we het – het was helemaal niet gepland. Het idee dat ik zwanger kon raken, leek haast onmogelijk. Maar mijn zwangerschap zorgt ervoor dat ik me menselijk voel. Ik heb rondingen die ik nooit eerder gehad heb. Ik geniet ervan."

Naast de herkenbare cravings naar suiker en vettig eten, kwamen ook de hormonen na het eerste trimester om de hoek kijken. "Het lijkt soms wel een taboe om te klagen over je zwangerschap. Maar het is niet altijd alleen maar mooi en je straalt echt niet de hele dag. Ik zeg niet dat alles aan deze zwangerschap verschrikkelijk was, maar het is ook niet altijd even makkelijk geweest. Ik heb nog zoveel meer respect gekregen voor vrouwen die kinderen hebben."

Gender reveal baby

Hoewel de zangeres over iets meer dan twee maanden is uitgerekend, is ze niet van plan nog een virtuele gender reveal te houden. "We ontdekten het geslacht per ongeluk tijdens een echo. Het maakte ons echt niks uit, we hoopten alleen op een gezonde baby en verder niets. Het hele gedoe rondom een gender reveal is niet mijn ding."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs