Dit is de echte reden dat Demi Lovato haar lange haar afknipte

"Ik gebruikte mijn haar om me achter te verstoppen"

2020 e people's choice awards   show
Christopher Polk/E! EntertainmentGetty Images

Demi Lovato heeft een roerige tijd achter de rug. Zo liet de zangeres onder andere bijna het leven na een overdosis drugs. Toch werd er niet veel later leuk nieuws wereldkundig gemaakt: ze verloofde zich vorig jaar juli met Max Ehrich. Hun romance was helaas van korte duur. Demi besloot daarna de tijd te nemen en aan zichzelf te werken. Ze zette de schaar in haar lange lokken en debuteerde een korte coupe op Instagram. Deze week schoof ze aan bij Ellen DeGeneres en vertelde ze voor het eerst wat de haartransformatie voor haar heeft betekend.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Demi Lovato haartransformatie

Demi vertelt tijdens haar bezoek aan The Ellen DeGeneres Show dat haar nieuwe coupe ervoor heeft gezorgd dat ze zich eindelijk als zichzelf voelt. "Ik heb het gevoel dat ik mij vroeger achter mijn haar verschuilde. Nu voel ik mij meer als mezelf."

De zangeres gaat verder: "Ik heb veel gesproken over mijn verleden - over het feit dat ik herstellende was van een eetstoornis. Dus toen ik aan mezelf begon te werken, dacht ik: 'Wat is iets waar ik mijn hele leven aan vastgehouden heb, wat ik los moet laten?' En dat was mijn lange haar." Voor haar bezoek bij The Ellen Degeneres Show heeft ze de zangeres haar lokken opnieuw een twist gegeven door het framboos-roze te verven.

Dancing With The Devil

De twee praten niet alleen over de haartransformatie, maar ook over de aankomende vierdelige docuserie Dancing With The Devil, die binnenkort op YouTube in première gaat. De documentaire is volgens Demi niet alleen bedoeld om haar verhaal te doen, maar ook om mensen te helpen. "We leven in een tijd waarin niemand perfect is en het is belangrijk dat rolmodellen ook hun fouten laten zien," besluit de zangeres.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs