KJ Apa over zijn rol in Riverdale: "Het voelt als een gevangenis"

In een interview met Demi Moore vertelt hij open over de keerzijde van het succes

KJ Apa is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de meest herkenbare gezichten in Hollywood. We kennen hem van de Netflix-serie Riverdale. Toch geniet hij zelf niet altijd van het succes van de serie. Voor het tijdschrift Interview Magazine vraagt Demi Moore, zijn tegenspeelster in de film Songbird, de acteur het hemd van het lijf.

KJ Apa gesprek Demi Moore

De acteur vergelijkt de serie in het interview met een gevangenis. "Er zijn zoveel beperkingen wat ik wel en niet kan doen," vertelt hij. Bij het opnemen van zijn nieuwe film kon hij die restricties voor het eerst loslaten. "Met dit personage was het zo van: wauw, dit is hoe het is om mezelf echt op een natuurlijke manier uit te drukken. Ik zat niet onder de make-up of haarproducten. Ik had lang haar en een baard. Ik voelde me gewoon vrij," aldus de acteur.

KJ Apa voelt een enorme druk op zich, sinds hij is gecast voor de rol van Archie Andrews. "Ik ben zo dankbaar voor de show en het succes ervan, maar tegelijkertijd komt er ook veel bij kijken." De acteur vertelt dat zijn medespelers deze problemen ook ervaren. "Ik probeer het vanuit het perspectief van een fan te bekijken om te begrijpen hoe ze denken," gaat de acteur verder. "Maar er zijn momenten waarop ik denk: ze hebben echt geen idee dat we echte mensen zijn. Ze kunnen ons niet scheiden van onze karakters."

KJ Apa in Songbird

Terwijl we ons nog midden in de pandemie bevinden, is de eerste film over het virus al klaar om in première te gaan. Mét KJ Apa in de hoofdrol. In de nieuwe thriller Songbird is het COVID-23 virus gemuteerd en bevindt de wereld zich in het vierde jaar van een lockdown. De film is vanaf volgende maand te zien in de bioscoop (of Pathé Thuis). Bekijk de trailer van Songbird hieronder.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs