Dit is het zusje van Dua Lipa dat net een show opende tijdens Milaan Fashion Week

En Dua laat haar trots zien in een übercute Instagram-post

Dua Lipa heeft inmiddels geen introductie meer nodig; de 25-jarige Brits/Kosovaarse zangeres is één van de grootste sterren van het moment. Maar wist je ook dat ze een jonger zusje heeft dat langzaam de celebrity-wereld toetreedt? Deze week opende Dua's 19-jarige zusje Rina Lipa de show van het Italiaanse modelabel GCDS tijdens Milaan Fashion Week, en Dua is megatrots.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Rina Lipa opent GCDS-show

Ondanks dat door de huidige coronacrisis de standaard modeweken niet volledig doorgaan, vinden er wel nog op verschillende, vaak digitale manieren fashion shows plaats. Zo ook voor het Italiaanse merk GCDS dat een speciale fashion film opnam waarin de nieuwe collectie werd getoond. En daarvoor koos ontwerper Giuliano Calza niet de meest standaard modellen.

Niemand minder dan Dua's zusje Rina Lipa opende de Herfst/Winter 2021-show, gehuld in een groene jurk inclusief de steeds populairder wordende zichtbare g-string trend. Dua Lipa deelde haar enthousiasme voor haar zusje in een übercute Instagram-post, waar de zangeres een video plaatste van haar zusjes catwalk-debuut; "Ze deed wat ze moest doen! No Drama!" stelt Dua bij het bericht. Naast Rina Lipa was ook Game of Thrones-actrice Maisie Williams onderdeel van de show.

Wie is Rina Lipa?

Het komt niet geheel als een verrassing dat Rina Lipa langzamerhand zich een baan maakt door de modewereld. In 2019 ontwierp Rina terwijl ze nog op school zat al een eigen collectie voor het Amerikaanse merk Nasty Gal, wat een enorm succes werd. Ook schitterde ze eind 2019 in de campagne van Valentino's jongeren-lijn REDValentino.

Toch lijkt haar echte passie te liggen in de dans- en acteerwereld. Zo nam ze onder meer deel aan de danswedstrijd The Rock Challenge en volgde ze toneellessen bij de befaamde acting coach Sylvia Young. Ook deed ze verschillende commercials en won ze in 2014 de Jack Petchey Award, een prijs voor creatieve jonge mensen in Londen - een echte multitasker dus.

Wie weet dat haar catwalk-debuut daar verandering in zal brengen waardoor we binnenkort meer van Rina kunnen verwachten in de modewereld. We zijn er in ieder geval zeker van dat we nog veel gaan horen in de toekomst van het jongere zusje van Dua Lipa.

rina lipa
Rina Lipa
David M. BenettGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs