Prins Harry reageert voor het eerst op The Crown in hilarische video met James Corden

Ook Meghan Markle maakt een verrassingsverschijning en onthult haar schattige bijnaam voor Prins Harry

Sinds Meghan Markle en Prins Harry een stap terug hebben gedaan van hun officiële rol binnen het Britse koningshuis, heeft het koppel zich teruggetrokken in Los Angeles ver weg van de media en de spotlight. Nu maakt Prins Harry een zeldzame verschijning in een hilarische video van James Corden (je weet wel, die van de Carpool Karaoke’s) waarin hij voor het eerst een boekje opendoet over zijn en Meghans leven in L.A., en wat ze nu écht vinden van de The Crown.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prins Harry eerlijk over The Crown

Er zijn inmiddels al vele grote beroemdheden de revue gepasseerd in James Cordens video’s voor zijn programma The Late Late Show. Nu wist de Britse comedian niemand minder te strikken dan Prins Harry, met wie hij in een dubbeldekker tourbus door het zonnige L.A. rijdt. Daar geniet het duo van een chic Brits theekransje, terwijl James Harry ondervraagt met oprechte en persoonlijke vragen.

Zo vertelt Harry over zijn eerste dates met Meghan Markle, hun Zoom-sessies met de Queen, onthult hij het eerste woordje van zijn zoon Archie (dat blijkbaar 'krokodil' was), én deelt hij zijn mening over The Crown. Harry vertelt dat de serie een idee geeft hoe het leven als royal is: "Het is fictief, maar het is losjes gebaseerd op de waarheid en het geeft een 'ruw idee' van de druk om je plicht en dienstbaarheid boven familie en al het andere te stellen," zegt hij.

"Ik voel me veel meer op mijn gemak met The Crown dan dat wanneer ik verhalen lees die over mijn familie of mijn vrouw worden geschreven. Het is duidelijk dat The Crown fictie is, waardoor iedereen het vrij kan interpreteren. Maar die nieuwsberichten over ons worden als feiten bestempeld. Daar heb ik echt een probleem mee."

Meghan onthult koosnaampje Harry

Tijdens hun rit gaat Harry ook dieper in op zijn relatie met Meghan. "Hoe wist je dat Meghan the one was?" vraagt James. "Dat wist ik al op onze tweede date," vertelt Harry. "We voelden ons gewoon heel snel bij elkaar op ons gemak en ik wist meteen dat dit iets speciaals was. Onze relatie ging in de eerste twee maanden van 'nul naar zestig', omdat we gedwongen werden zoveel tijd samen door te brengen."

Ook brengt het duo een bezoek aan een bijzonder huis dat bekend staat als de woning uit The Fresh Prince of Bel-Air. Terwijl ze er op bezoek gaan belt James Meghan via FaceTime om voor de grap advies te vragen om eventueel de woning te kopen. Tijdens het gesprek onthult ze vrijwel per ongeluk dat haar übersschattige bijnaam voor Prins Harry Haz is. "Nou Haz, hoe gaat de tour door LA?' vraagt Meghan in het gesprek. James plaagt Harry over de bijnaam en zei: 'Haz? Ik wist niet dat we je nu Haz noemden?' Waarop Harry antwoordt: "Maar je bent dan ook niet mijn vrouw."

Je bekijkt de hele video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs