Uitgelekte scheidingspapieren onthullen details scheiding Kim Kardashian en Kanye West

We komen nog meer te weten over de reden van hun breuk

Details rondom de scheiding van Kim Kardashian en Kanye West zijn uitgelekt, nadat The Sun de scheidingspapieren van het stel in handen heeft gekregen. Hierop zijn onder andere de reden van de scheiding, maar ook dingen over de voogdij van de kinderen te vinden. En er is meer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reden scheiding Kim Kardashian en Kanye West

De KarJenners reppen sinds de bekendmaking van de scheiding geen woord over de break-up tussen Kimye. Nu de scheidingspapieren zijn uitgelekt, is er geen ontkomen meer aan: Kim Kardashian en Kanye West gaan officieel ieder hun eigen weg. Eerder vertelden bronnen aan TMZ al dat verschillende levensstijlen en politieke opvattingen de redenen achter de scheiding waren. Ook op hun officiële scheidingspapieren staat nu dat Kim en Kanye finito zijn door onverzoenbare verschillen.

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de Kimye divorce niet gaat uitlopen op een vechtscheiding. Zo blijkt uit de scheidingspapieren dat Kim graag de gezamenlijke voogdij over hun kinderen North, Saint, Chicago en Psalm wil. Ook zal er geen sprake zijn van partneralimentatie. Volgens een bron heeft dit laatste alles te maken met de huwelijkse voorwaarden die voor hun huwelijk zijn vastgelegd.

Kim Kardashian en Kanye West ruzie

Hoewel de scheiding nu daadwerkelijk in gang is gezet, speelt het idee van de scheiding bij Kim al langere tijd. "Ze had het papierwerk al langere tijd klaarliggen en ondertekend, maar heeft het verzoek nu pas ingediend," laat een bron weten. Zo zou het volgens bronnen eerst om een soort pressiemiddel gelden, bedoeld zodat Kanye in zou zien dat hij moest veranderen. Hij zou echter vrede hebben met een scheiding, waardoor Kanye al snel akkoord zou zijn gegaan.

Ook zou een uit de hand gelopen ruzie over vakantieplannen de druppel zijn die de emmer deed overlopen. "Het begon met een simpel gesprek over verschillende data en bestemmingen, maar het liep op een gegeven moment uit de hand. Het werd een enorme ruzie," laat een bron aan The Sun weten. "Het was deze ruzie die er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat hun huwelijk voorbij is."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs