Monica Geuze praat voor het eerst over beroving: "Ik heb er nog steeds last van"

Na drie jaar vertelt Monica Geuze voor het eerst over de angstige gebeurtenis

The bigger, the better. Van mooie huizen tot aan dikke auto's en prijzige designer items; met een bovengemiddeld salaris vliegen de prijzige aankopen in vlogs je om de oren. Ook in de vlogs van Monica Geuze komt er regelmatig een duur item voorbij. Toch kent de 25-jarige als geen ander wat de keerzijde van al deze openbare luxe en weelde is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Monica Geuze beroofd

In de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica in de meest recente aflevering over de beroving die drie jaar geleden in de parkeergarage onder haar toenmalige huis plaatsvond. De vlogger had zichzelf een jaar eerder getrakteerd op een Rolex-horloge, omdat ze een bepaalde hoeveelheid abonnees op YouTube had aangetikt. "Je wil jezelf niet onveilig voelen. Dat staat nooit gelijk aan mooie spullen. Neem dan maar alles van me af, maar ik wil me niet meer onveilig voelen. Op een gegeven moment kwamen er toch weer wat spullen bij, en toen werd er laatst bij mij ingebroken. Daarna heb ik bijna al mijn designer tassen verkocht," laat ze weten.

Rolex-horloge beroving

De beroving heeft nog steeds een enorme impact op Monica. "Ik heb er nog steeds lastig van. Als ik uit de auto stap, ben ik nog steeds bang om in het donker naar de deur te lopen. Dus wat is het dan waard?" Hoewel de 25-jarige soms nog steeds zwicht voor een designer item, is ze tegenwoordig wel een stuk voorzichtiger geworden. "Ik vind het mijn veiligheid, en al helemaal niet die van mijn dochter (Zara-Lizzy, red.), niet waard."

Luister het fragment hieronder vanaf minuut 14:47.

This content is imported from Third party. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs