Inbreker betreedt landgoed Kim Kardashian en doet zich voor als Kanye West

De 24-jarige man wist zonder gezien te worden, de streng beveiligde gated community te betreden

Another day, another Kardashian drama. De wereld van Kim Kardashian staat door de scheiding met Kanye West volledig op zijn kop. Alsof de zorgen om dit familiedrama nog niet genoeg zijn, kreeg de business woman er deze week nog een zorg bij. Een man probeerde haar huis binnen te dringen en deed zich in de gated community voor als haar man.

Kim Kardashian overval

Door de brute en zeer gewelddadige overval in Parijs, is Kim's huis in Los Angeles extra goed beveiligd. Toch hebben we dankzij Keeping Up with the Kardashians gezien dat Kim zich na de beroving lang niet altijd even veilig voelt. Nu haar soon to be ex-man Kanye voornamelijk op hun ranch in Wyoming vertoeft, is Kim alleen met hun kinderen North, Saint, Chicago en Psalm in hun huis in Hidden Hills, Los Angeles.

Ondanks dat het huis zich in een gated community bevindt, wist de man toch ongezien de gecontroleerde woonwijk binnen te komen. De 24-jarige man, die claimde de echtgenoot van Kim Kardashian te zijn, wist zelfs het streng beveiligde landgoed van de Kardashian-telg te betreden. Gelukkig werd hij op tijd tegen gehouden door de beveiliging die Kim na de overval in Parijs op heeft geschaald. Zo laat een bron aan Page Six weten.

Inbreker Hidden Hills

De beveiliging schakelde gelijk de politie in, die hem 72 uur hebben vastgehouden voor psychisch onderzoek. Volgens een bron is de man inmiddels vrijgelaten. Ondanks het snelle handelen van haar beveiliging en de politie, zal Kim zich ongetwijfeld weer behoorlijk angstig voelen. Zo liet ze na de overval in Parijs weten 24 uur per dag overal rondom haar huis beveiligingsmedewerkers te hebben.

"Het is hetgeen wat ik heb moeten doen om mij veilig te laten voelen en waardoor ik 's avonds kan slapen." De onbekende man had het trouwens niet alleen op het huis van Kim gemunt, maar ging eerst nog ongezien langs bij het huis van Kim's zusje Kylie Jenner. Toch besloot hij hier niet naar binnen te gaan, maar door te gaan naar het huis van Kim, dat niet ver van het huis van Kylie ligt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs