Bridgerton's Nicola Coughlan zet bodyshamer op haar plek op social media

De actrice kreeg na afloop van de Golden Globes te maken met een pijnlijke reactie

Hoewel Nicola Coughlan al in Derry Girls speelde, werd ze met haar rol als Penelope Featherington in Bridgerton in één klap bekend bij zo'n 82 miljoen huishoudens. Voor de uitreiking van de Golden Globes awards besloot de actrice zich qua outfit te laten inspireren door haar personage in de Netflix-serie. Ondanks haar prachtige verschijning in de baljurk met heel veel tule, kreeg Nicola helaas ook negatieve reacties op haar outfit. Dat smaken verschillen is op zich niet zo gek, maar de kritiek die Nicola kreeg is allesbehalve gegrond.

Slachtoffer van bodyshaming

Je zou denken dat we in 2021 helemaal klaar zijn met bodyshaming. Het is not done, punt, end of discussion. Bekende podcast-host Amanda Richards lijkt het echter nog steeds niet te begrijpen, en maakte Nicola met haar bizarre tweet slachtoffer van bodyshaming. "Het dikke meisje uit Bridgerton draagt een zwarte cardigan naar de Golden Globes. Want het maakt niet uit hoe knap en stylish je bent, als je een dik meisje bent zal er altijd een zwart vestje zijn waar je aan denkt, vervolgens besluit je die niet te dragen en uiteindelijk draag je het toch, omdat je het gevoel hebt dat het moet," luidt haar tweet.

Nicola Coughlan reageert op bodyshaming

Nicola besloot niet te zwijgen en pakte Amanda aan op social media. Niet alleen deelde ze haar essay voor The Guardian, waarin ze refereert aan ongepaste vragen over uiterlijk in interviews. Ook liet ze van zich horen door middel van een scherpe reactie op Twitter. "Ik vond dat de cardigan er leuk uitzag. Molly Goddard (modeontwerpster, red.) gebruikte ze op haar catwalk met de jurken. Daar kwam het idee vandaan. Daarnaast, ik heb ook een naam." Hear, hear! Iedereen mag te allen tijde zelf bepalen wat hij of zij draagt, en het is al helemaal niet aan een ander om daar commentaar op te leveren. En bodyshaming heeft daarbij al helemaal geen plek. Period!


This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs