Meghan Markle beschuldigt de royal family van het verspreiden van leugens in interview Oprah

"Ik weet niet hoe ze kunnen verwachten dat we na al die tijd nog steeds gewoon zouden zwijgen"

De wereld wacht met ingehouden adem op het veelbelovende interview door Oprah Winfrey met Meghan Markle en Prins Harry. In een eerdere teaser konden we al een glimp opvangen van wat we kunnen verwachten, maar als je dacht Meghan en Harry hun kritiek zouden beperken tot de Britse media, think again. Meghan onthult in een gloednieuwe teaser hoe ze denkt over de koninklijke familie en beschuldigt hen direct van het in stand houden van leugens die over haar gedeeld worden in de media.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meghan Markle over Britse koningshuis

De teaser opent met de vraag van Oprah Winfrey aan Meghan hoe ze denkt dat de royal family gaat reageren nu ze "haar waarheid" gaat vertellen. Meghan antwoordt: "Ik weet niet hoe ze kunnen verwachten dat we na al die tijd nog steeds gewoon zouden zwijgen terwijl The Firm een actieve rol speelt bij het bestendigen van onwaarheden over ons."

Met The Firm refereert Meghan aan het Britse koningshuis, dat vaak zo wordt genoemd door ingewijden. Meghan gaat verder: "Als dat het risico met zich meebrengt dingen kwijt te raken... We zijn gaandeweg al heel veel kwijtgeraakt." Met deze nieuwe clip wordt duidelijk dat de Britse koninklijke familie in een negatief daglicht zal komen te staan in het interview, wat tot nooit eerder vertoonde onthullingen kan leiden.

Weggepest

De nieuwe teaser uit het interview werd gedeeld nadat de Britse krant Times deze week een interne brief deelde die gestuurd werd door vertegenwoordigers van de royal family, waarin Meghan ervan wordt beschuldigd dat ze haar personeel destijds slecht behandelde en twee assistentes zou hebben 'verdreven'. Zij en Harry beweren juist dat het Meghan was die werd weggepest en niet andersom.

Hoewel het interview werd opgenomen voordat de brief werd gepubliceerd in de krant, lijkt het niet zonder reden dat juist nu deze teaser wordt gedeeld. In een verklaring stelt Buckingham Palace "zeer bezorgd te zijn over de aantijgingen in The Times naar aanleiding van beweringen van voormalige medewerkers van de hertog en hertogin van Sussex" en dat het team de in het artikel beschreven omstandigheden zal onderzoeken.

Het interview wordt zondag 7 maart op CBS uitgezonden. In Nederland is het interview op dinsdag 9 maart om 20:30 uur te zien op Net5.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs