Meghan Markle en Prins Harry maken geslacht van tweede kind bekend

Het leuke nieuws dat Meghan en Harry tijdens het Oprah-interview deelden

Op Valentijnsdag maakten prins Harry en Meghan Markle het geweldige nieuws bekend dat het stel in verwachting is van een tweede kind. In het veelbesproken interview met Oprah Winfrey - dat vanavond te zien is op de Nederlandse tv - hebben de twee het geslacht bekendgemaakt. Benieuwd of de kleine Archie een broertje of zusje krijgt?

Meghan Markle en prins Harry geslacht baby

In het twee uur durende Oprah-interview - dat gisteren al in Amerika werd uitgezonden - doen de voormalige royals schrokkende onthullingen. Zo wordt er onder andere gesproken over de uitspraken van het koningshuis over de huidskleur van Archie (1) en de depressie van Meghan. Na vele bizarre uitspraken en verhalen die Megan en prins Harry tijdens het interview onthullen, hebben zij gelukkig ook nog goed nieuws. Het stel vertelt het geslacht van hun tweede kindje.

Meghan Markle en prins Harry dochter

"Het is een meisje," aldus Prins Harry met een grote glimlach op zijn gezicht aan Oprah. De presentatrice vraagt vervolgens hoe het was om dat te ontdekken op de echo. “We zijn dankbaar en beide opties zouden geweldig zijn geweest. Maar eerst een jongen en nu een meisje, wat kun je je nog meer wensen? Nu hebben we onze familie - wij vieren en onze twee honden. Het is geweldig,” vertelt prins Harry.

Meghan en Harry willen niet nog meer kinderen

Even later vroeg Oprah aan het stel of ze het bij twee kinderen houden, waarop Meghan en prins Harry standvastig antwoorden: "ja, klaar. We houden het bij twee." Het koppel - dat in mei 2019 hun zoon Archie Harisson kreeg - verwacht hun dochtertje deze zomer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs