Dit fragment uit Oprah-interview met prins Harry en Meghan Markle werd niet op tv uitgezonden

Meghan reageert voor het eerst op de paparazzi die zich rondom hun huis in LA verzamelde

Iedereen heeft het erover: het spraakmakende interview tussen Oprah Winfrey en Meghan Markle, waar later in het gesprek ook prins Harry aansluit. In het uitgebreide en zeer onthullende interview laat het koppel het achterste van hun tong zien. Meghan Markle dropte de ene bom na de andere. Het interview duurde in totaal twee uur, maar uiteraard haalde niet alles de eindstreep. Een paar fragmenten zijn niet uitgezonden, maar alsnog online verschenen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Interview Harry en Meghan

De krantenkoppen en nieuwssites all over the world stonden er gisteren mee vol: de heftige onthullingen die Harry en Meghan in het interview doen komen voor velen als een schok. Eén van de bizarste dingen die boven tafel kwam was zonder twijfel dat het koningshuis zich vóór de geboorte van zoon Archie zorgen maakte om hoe donker de huid van het eerste kind van Harry en Meghan zou worden.

Ook onthulde de voormalige Suits-actrice in het interview dat ze tijdens haar zwangerschap kampte met suïcidale gedachten. In het interview vertelt ze dat ze zich schaamde voor haar mentale toestand en het lastig vond om dit toe te geven aan haar man. Toen ze dit eenmaal had gedaan, wilde ze professionele hulp, maar werd dit afgewezen door het koningshuis, omdat dit ‘geen goede uitstraling’ zou zijn voor het paleis.

Niet uitgezonden fragmenten interview Harry en Meghan

Kortom: een reeks onthullingen waar je zowel verdrietig als boos van wordt. En dan te bedenken dat een groot deel het interview niet eens haalde. Zo reageert Meghan in een niet-uitgezonden fragment ook op het feit dat de paparazzi hun recht van privacy weg probeert te nemen. Meghan noemt hier onder andere de paparazzi die foto's van het gezin in hun achtertuin in Los Angeles probeerde te nemen.

Naast dit ene fragment heeft CBS gisteren nog meer niet-uitgezonden fragmenten uit het spraakmakende interview online gezet. Zo wordt er voor het eerst gepraat over Meghan's band met haar familie: vader Thomas Markle sr. en halfzus Samantha Markle. Prins Harry onthult daarentegen hoe hij door zijn oma, koningin Elizabeth, afgewimpeld werd, toen bekend werd dat hij en Meghan wilden aftreden als senior royals.

Het hele interview met Harry en Meghan is vanavond om 20.30 uur op Net5 te zien.

Loop je rond met gedachten over zelfmoord? Neem contact op via 113.nl of 0900-0113.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs