Monica Geuze brengt tweede boek uit genaamd 'Unreleased'

"In Unreleased deelt Monica Geuze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld"

Na het succes van haar eerste boek My Way, komt Monica Geuze opnieuw met een boek. Dit keer geen biografie over haar jeugd, carrière en succesverhalen. Unreleased zal in tegenstelling tot het eerste boek niet uit tekst bestaan, maar voornamelijk uit ongefilterde foto's van de 25-jarige.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuw boek Monica Geuze

Monica Geuze is niet te stoppen. Van een eigen reallifesoap tot een sieradenmerk met haar bff Danique Bossers en nu weer een nieuw boek. De afgelopen maanden liet de creatieveling in haar vlogs al meerdere keren weten dat er een nieuw boek aan zat te komen. Ook liet ze toen al doorschemeren dat er dit keer vooral heel veel fotomateriaal in het nieuwe boek te vinden zal zijn.

Unreleased pre-order

In de beschrijving van Bol.com, waar het boek op dit moment te pre-ordenen is, licht Monica nogmaals een tipje van de sluier op. "In Unreleased deelt Monica Geuze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. Maak je klaar voor een geheel nieuwe en exclusieve inkijk in de wereld van een van de bekendste influencers van Nederland," luidt een deel van de omschrijving.

Zara-Lizzy

In Unreleased zullen niet de foto's te zien zijn die Monica op Instagram plaatst, of waarmee we haar in magazines zien staan. Het gaat hier om echte, rauwe foto's, die ze normaliter alleen naar vrienden stuurt. Daarnaast vind je in Unreleased ook foto's die bij shoots werden 'weggegooid' en deelt ze haar meest eerlijke foto's met familie, vrienden én dochter Zara-Lizzy, die ze vooralsnog uit de media houdt.

Unreleased - Monica Geuze
Bol.com

Pre-order hier Unreleased van Monica Geuze

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs