Khloé Kardashian openhartig over mislukte ivf-pogingen

Het coronavirus schopt de plannen van Khloé Kardashian behoorlijk in de war

Khloé Kardashian is dol op haar tweejarige dochtertje True, die ze met ex (of inmiddels toch weer niet?) Tristan Thompson kreeg. Toch heeft de Kardashian-telg een grote droom: nog een kindje om het gezin compleet te maken. Ze ging hierover in gesprek met Modern Family-actrice Sarah Hyland en gynaecoloog Sherry Ross voor een online interview. Tijdens het gesprek vertelt Khloé openhartig over haar kinderwens, maar ook over de tegenslagen waar ze de afgelopen maanden mee te maken kreeg.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Laatste seizoen KUWTK

In het nieuwe en tevens laatste seizoen van Keeping Up with the Kardashians zal de kinderwens van Khloé Kardashian een van de verhaallijnen in de serie worden. In het vorige seizoen liet de 36-jarige al weten haar eitjes te willen invriezen, omdat ze graag een broertje of zusje voor dochter True wil. In een nieuwe aflevering van Lady Parts with Sarah Hyland vertelt Khloé over dit bewogen en emotionele traject.

Khloé Kardashian ivf-traject

Khloé laat in het interview weten dat het fertiliteitsproces inmiddels in werking is gezet en ze een ivf-traject is ingegaan. “Mijn eitjes zijn niet sterk genoeg om in te vriezen. Er moet dus meteen sperma gebruikt worden om zo een embryo te maken. Ik heb er ook al een aantal laten maken." De realityster had gehoopt dat het proces wat sneller zou gaan en ze momenteel zwanger zou zijn van een tweede kindje. Het coronavirus schopte echter roet in het eten, waardoor het geduld van Khloé op de proef wordt gesteld.

Kinderwens Khloé Kardashian

"Ik wilde graag dat er geen groot leeftijdsverschil tussen mijn kinderen zou zitten. Maar nu met het coronavirus zijn de plannen iets vertraagd. Maar ik wil zeker meer kinderen. Ik heb zelf veel broers en zussen, wat ik echt als een zegening zie. Helemaal in tijden als deze is het fijn om veel familie te hebben waar je mee kunt zijn en op kunt bouwen," laat Khloé weten.

Bekijk het interview hieronder vanaf minuut 9:05.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs