Emily Ratajkowski is bevallen van haar eerste kindje

En dít is de naam én het geslacht van de baby

Emily Ratajkowski is bevallen! Eerder dit jaar kondigde het model aan zwanger te zijn van haar eerste kindje samen met haar man Sebastian Bear-McClard. Waar we maandenlang de meest bijzondere en intieme zwangerschapsfoto's van EmRata konden aanschouwen op Instagram, maakte het model donderdag met de meest lieve foto bekend op 8 maart haar baby te hebben verwelkomd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Emily Ratajkowski is bevallen

Emily deelt een supercute foto van zichzelf terwijl ze haar pasgeboren baby borstvoeding geeft. "Sylvester Apollo Bear is bij ons op de aarde gekomen," schrijft ze bij een intieme foto van haar en de baby. "Sly kwam op 8-3-21 op de wereld, de meest surrealistische, mooie en liefdevolle ochtend van mijn leven."

Emily Ratajkowski baby

Hoewel het nog niet officieel bevestigd is door EmRata zelf, laten meerdere media weten dat het model is bevallen van een zoontje. Dit is het eerste kind van Emily en haar man, acteur en producer Sebastian Bear-McClard. Het koppel trouwde in het geheim in 2018 in een New York city hall wedding. In november ging het koppel op een 'babymoon' op een onbekende locatie, om te genieten van hun laatste momenten van privacy voordat ze een gezin zouden worden.

Opvoeding zonder genderstereotype

In de uitgebreide Vogue-essay (inclusief digitale cover) waarin EmRata bekend maakte dat ze zwanger was, liet het model weten dat ze het geslacht van de baby niet zou onthullen. "Als mijn man en ik vrienden vertellen dat ik zwanger ben, is hun eerste vraag na 'Gefeliciteerd' bijna altijd: 'Weet je wat je wil?' We willen graag antwoorden dat we het geslacht pas weten als ons kind 18 jaar is en dat ons kind het dan aan ons laat weten. Ik hou van het idee om mijn kind zo min mogelijk genderstereotypen op te dringen."

Naast de voorbereiding op het moederschap, heeft het model onlangs haar allereerste boek gelanceerd, getiteld My Body. Daarin spreekt Ratajkowski openhartig over haar ervaring als vrouw in de modellen- en filmindustrie in een bundeling van verschillende ijzersterke essays, waarvan eerder één verscheen bij New York Magazine's The Cut. Maar ook in haar nieuwe rol als kersverse moeder zal Ratajkowski ons ongetwijfeld blijven inspireren.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs