Jennifer Lopez en Alex Rodriguez reageren op vermeende breuk

En dat klinkt toch heel anders dan dat nieuwssites dit weekend naar buiten brachten

De nieuwssites stonden er dit weekend vol mee: de breuk tussen Jennifer Lopez en Alex Rodriguez. Het stel zou de verloving, die twee jaar geleden plaatsvond in de Bahamas, hebben afgeblazen. Tenminste, zo bevestigden meerdere bronnen aan onder andere People. Het showbizzkoppel heeft inmiddels door middel van een statement gereageerd op alle geruchten.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez uit elkaar

'Hold on, hold on,' moeten Jennifer Lopez en Alex Rodriguez hebben gedacht bij het zien van alle nieuwsberichten. Hun zogenaamde breuk was zonder twijfel hét onderwerp van gesprek afgelopen weekend. En dus besloot het stel een officieel statement naar buiten te brengen. Hierin verklaren ze dat de verloving niet is afgebroken en ze na een relatie van vier jaar ook zeker niet uit elkaar zijn. Sprake van een happy love life is echter ook niet aan de orde.

Relatie Jennifer Lopez en Alex Rodriguez

"We proberen aan bepaalde dingen te werken," laten ze in een gezamenlijk statement weten. Een bron die dicht bij het stel staat laat verder weten: "Ze zijn officieel niet uit elkaar, maar bewandelen momenteel wel een moeilijke weg." Ook laat de bron weten dat er niets waar is van de geruchten die beweren dat er een ander in het spel is.

J.Lo Instagram

"Zij is momenteel aan het werk in de Dominicaanse Republiek en hij vertoeft in Miami. Hierdoor is het moeilijk om elkaar regelmatig te zien, helemaal door het coronavirus en bijkomende quarantaine. Maar ze hopen er samen uit te komen," aldus de insider. J.Lo zelf reageert op haar manier ook nog even op Instagram op alle berichten. In een video van J.Lo waarin ze verschillende nieuwskoppen heeft verwerkt, laat de zangeres weten dat de media volgens haar "dom is" om dit soort geruchten te verspreiden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebs